EVENT

Julekonsert med Team Lost og Birkelunden Big Band

Misjonskirken Nesodden - 17.12.2020 kl. 17:30

God jul i stua, folkens!
Vi får vårt virkelig største juleønske oppfylt i år – nemlig å synge og danse julen inn med et helt ekte storband i ryggen! Vi lover å svinge oss både vokalt og fysisk gjennom gode gamle klassikere fra Sinatra, via Fred Astaire til Bublé, ispedd litt moderne innpakning og mer eller mindre akrobatiske krumpsring. Det blir kjoler, tvers-over, lave skuldre og julestemning!
Vi er så heldige å få med oss Birkelunden Big Band, Oslos hippeste og stiligste storband. Bandet ble etablert våren 2017, og er et 19-manns orkester med dyktige instrumentalister i alderen 20-35 år. Bandet har blant annet flere ganger arrangert "Christmas and Cocktails", en stilriktig 50-talls helaften for fulle hus på Sentralen, samt Sinatra-tribute på et utsolgt Chat Noir. Bandet ledes av Magnus Murphy Joelsen, som er en ettertraktet trombonist, arrangør og komponist.
Team Lost består av Ingrid Gulbrandsen fra Nesodden og Petter Egge fra Oslo. Vi er to sangere, dansere og skuespillere med utdanning fra Bårdar som fant hverandre på en spansk øy, hvor det raskt oppstod søt musikk. Siden da har vi mer eller mindre levd av våre felles interesser for god gammal jazz og høye løft.
Billetter selges via lenken under, eller i døren. Gjeldende restriksjoner må overholdes, derfor holdes en meter mellom hvert sete, og hele salen vaskes mellom hver konsert. For å sikre plass anbefaler vi alle å kjøpe på forhånd!
Billettsalg: lenke kommer!
Som de sier i sangen – alt vi ønsker oss til jul i år, er DEG!
Vi gleder oss til å se dere ?

Detaljer

Sted: Misjonskirken Nesodden Alvernveien 8, 1453 Bjørnemyr,
Tid: 17.12.2020 kl. 17:30
Prisinformasjon: 300 kr. pr pers, kjøpes på nett via link på facebook-eventet, eller i døren.
Link: https://fb.me/e/2QPzGfNjI
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/artist/team-lost