Musiker søker Musiker

Søk i annonser
90 annonser (0 ms)

Beach Bomb søker trompetist!

Surferock bandet Beach Bomb søker fast trompetist!

Vis annonse
Ny!

artist lengter et soulful band

Jeg ser etter et band å spille masse live med! Musikk er min lidenskap og jeg ønsker å gjøre dette profesjonelt. Men det er noe som mangler, å det er et baaaandet mitt!

Vis annonse
Ny!

Nødslakt søker trommis og bassist.

Nødslakt består av tre karer (rundt 30 år +/-).Vi spiller en saftig mix av rock, pønk og metal, tungt inspirert av band som Kvelertak, The Good, the Bad and the Zugly, Turbonegro, osv.

Vis annonse

The Rub i Sandnes søker gitarist/keyboardist

The Rub søker gitarist/keyboardist. 3 voksne menn 50+ (sang, rytmegitar, bass, trommer) møtes for å spille en gang i uka i egne lokaler i Sandnes. Tar div. Spillejobber som dukker opp, men no stress.

Vis annonse

Band søker noen på keyboard

Vi er et nytt band. Med medlemmer som er erfarne musikere. Innen sjangeren rock og pop og ukrainsk musikk. Vi ønsker oss noen på keyboard, helst i nærheten av Arendal.

Vis annonse

Bassist søker band

Bassist søker band - Blues - 70s rock +/- ( classic / psychedelic / hard rock) - Stoner rock - Funk / soul Har alt utstyr som trengs. Knarvik Bergen 91170447

Vis annonse

Trommeslager ønsker jobber.

Allsidig og god trommis med 40 års erfaring

Vis annonse

Bassist med ledig kapasitet

Ser etter sangere, trubadurer, mindre band og kortere prosjekter hvor det ene eller andre allerede er på plass. Eller i det minste kan øves på relativt kort tid.

Vis annonse

Jazz/Blues vocalist søker band

Jazz/blues stemme til et hvilket som helst band! Synger i Kongsberg kirke fra tid til annen, vil gjerne opptre eller bare jamme

Vis annonse

kompetent elgitarist söker noe og spille gitar till

19 år, spillet i 7 år. Har gått i gitarskola med traditionell blues/rock/metal, men kan spille till det mesta. Spelat på ett 15 tal olika konserter och hållt på med olika band. Svensk

Vis annonse

gitarist søkes

hei vi er tre stk synth trommer bass vi ser etter en gitarist vi øver i oslo ca en gang i måneden vi er mellom 35 og 50 , vi spiller funky jassa psykedelisk aktig kun eget materiale

Vis annonse

GraaKvad

Hei, søker etter en bassist og trommis til GraaKvad (black metal prosjektet) Meste parten av låtene er klare, og vi jobber mye online akkurat nå. Det går i norrønt tema, med mye kreative vinklinger.

Vis annonse

Vokalist søker band/ vil starte band

Jeg heter Casper, 22 år fra Oslo. Jeg har lyst til å starte ett band med 60 / 70 tallet som inspirasjon. Jeg har sunget i band før men er rundt 2 år siden sist, Så har veldig lyst til å begynne igjen.

Vis annonse

Bassist ledig for seriøse oppdrag

Spiller alt , men færdig med heavy . 30 års erfaring . Synger og korer . Ikke noter , kun besifrings spill . Sted trøndelag . Pm . 98176887 .

Vis annonse

Ønsker å starte "black 'n' roll" band

Ønsker å starte et band med sound som likner særlig Kvelertak men og Vreid og Carpathian Forest. Spiller selv bass og trommer, og er åpen for å spille en av delene avhengig av hva som passer best.

Vis annonse

Er du klar for å leve ut musikken du har inne i deg?

To karer i 50-åra med hobbyband prosjekt (bass, gitar/keyboard, vokal) søker trommis og gitarist. Ønsker å lage egne låter, åpen stil innenfor rock, pop, indie, jazz-inspo. Viktigst å lage bra musikk.

Vis annonse

Trommis søker søker andre å spille med (gjerne andre jenter!)

Ser etter noen som vil spille for gøy eller starte et prosjekt sammen!

Vis annonse

Band søker etter bassist og trommis

Vi er et nytt ung band, vi har en synger og en gitarist. Vi ser etter en bassist og trommis helst rundt Oslo området. Helst innenfor grunge/alt rock, men alt innenfor rock funker.

Vis annonse

Søker musikere

Hei Gutt på 21 år søker andre musikere å starte band med. Spiller bass selv og ser etter folk som kan spille gitar, trommer og synge. Spiller mest indie/hard rock. Målet vil være å spille gigs asap

Vis annonse

Spiller du Piano. Les videre.

TalkinGroove vil bli kjent med deg. Vi spiller stemningsfull smooth jazz og pop. Har studio på Skjetten. Bli med og kos deg med oss. Ny låt ute. https://youtu.be/jTquPLhCokU?si=M3MOzPlxb4b8MvQh

Vis annonse

Trommis ledig for live og studio jobber

Allsidig trommis tilgjengelig for studio og live jobber. Har over 20 års erfaring i flere sjangere og kan ta på meg det meste. Har eget studio med alt av nødvendig utstyr.

Vis annonse

Los Helvete CTM søker ny gitarist

Har du ønske om å skrive egne låter, spille inn i studio og spille live?. Vi synger på spansk, sjekk ut vår på Spotify,youtube & itunes. DM for mer info/spm

Vis annonse

Metalcore / Melodisk Hardcore band søker trommis og gitarist

Ser etter noen som kan spille trommer for oss og en annen som kan spille gitar. Vi prøver å gli mer mot metalcore, men er også veldig glad i hardcore rock. Koring er must, men du kan lære av oss.

Vis annonse

Aspiring vocalist seeks band/group

Aspiring vocalist with a passion for diverse genres seeks like-minded band to explore and grow musically. Eager to learn, create, and innovate together.

Vis annonse

Osloband søker ny vokalist

Cairns søker ny vokalist. Vår vokalist flytter bort fra Oslo. Har du lyst å ta hennes plass?

Vis annonse

Cover/Event/Party -Band søker Blåserekke (sax, trompet, trombone)

Vi er et Coverband (Party/Event) som er kommet godt i gang, og har tilholdssted i Asker, som søker etter (3) menn/kvinner til å danne blåserekke i bandet.

Vis annonse

Gitarist & Keyboardist søkes til cover/party band

Kingzzmen ønsker påfyll med ekstra gitarist og tangenter til cover/party band. Vi er fire medlemmer bestående av vokal, gitar, bass og trommer. Ta kontakt!

Vis annonse

Sangere

Forglemmekatten Musikalen søker sangere / sangerinner øving 1 kveld i uken fra april til 14 mai forestilling (45 min) 14 og 15 mai

Vis annonse

slapp trommelsager trenger hobbyband

slapp og gammel trommeslager , karpaltunnel syndrom er tilbakelagt. leter ett hobbyband med null ambisjoner, ikke spilt på 20 år.

Vis annonse

Gitarrist

Jag är gitarrist med ca 20 års erfarenhet och behärskar de flesta stilar. Jag letar efter band med spelningar. Hör smakprov här: https://soundcloud.com/emluemlu/sets

Vis annonse