Musiker søker Musiker

Søk i annonser
86 annonser (0 ms)

Sønnavind søker ny kvinnelig vokalist

Sønnavind har gitt ut to album og to singler, og søker nå etter ny kvinnelig vokalist. Sjekk ut Sønnavind sine utgivelser på Spotify (Lang lang vei fra 2013 og Gjenklang fra 2017)

Vis annonse
Ny!

Nytt egenprodusert bandprosjekt til melodisk Death Metal.

Trommis, rythmguitar og keyboard ønskes til oppstart av et melodisk Death Metal band. Lead/vokal og bass er i boks. Alt er og blir egen produsert. Fint hvis du i tillegg er åpen for noen få ballader.

Vis annonse
Ny!

Trommis søkes

Trommis søkes til Black Metal band SERVI DIABOLI.

Vis annonse

MUSIKERE SØKES TIL INNSPILLING

«Bakke Nagell og Musikkavdelingen» trenger musikere til innspilling. Jeg har innspillet 5-6 egenkomponerte sanger på norsk i mitt studio. Jeg synger og spiller gitar, dropbox link til interesserte.

Vis annonse

Gitar og tangenter søker

Vi er en vokalist/ bassist og trommeslager, som nå søker noen nye å spille med. Sammen har vi i en årrekke spilt musikk som kombinerte 70-talls hardrock med moderne indierock. Nå er det på tide å skap

Vis annonse

Trommeslager søker en eller flere å spille med

28 år gammel trommis som ser etter en eller flere å spille med, jamme med eller utvikle prosjekter. Mest for gøy! Hvis du har et prosjekt gående og trenger en trommeslager kan jeg være åpen for det.

Vis annonse

Fersk gitarist søker folk å jamme med

Jeg er en 21 år gammel gutt fra Oslo og søker folk å jamme med Jeg er ingen mester på gitaren men jeg øver ofte og ønsker å bli bedre :) Jeg spiller mest blues og klassisk- og alternativ rock

Vis annonse

Bassist søkes

To gitarister i Oslo som ser etter noen med like ambisjoner og mål, som vil spille bass i bandet vårt!

Vis annonse

Trommis søkes

To gitarister i Oslo som ser etter noen med like ambisjoner og mål, som vil spille trommer i bandet vårt!

Vis annonse

Seriøs Gitarist søkes.

Band på hel tid.

Vis annonse

Fløytist søker band (tverrfløyte)

I tillegg spiller jeg synth og synger. Jeg er interessert i å prøve alt mulig sjanger, ikke bare prog, jazz og folk! Fløyte kan brukes til alt!

Vis annonse

Trenger du miksing, mastering, produksjon eller flere instrumenter på prosjektet ditt?

Jeg kan bistå som lydtekniker eller musiker på din neste utgivelse. Se profilen min for mer informasjon, og ta gjerne kontakt!

Vis annonse

Female musicians wanted!

Female drummer, guitarist/pianist and vocalist looking for lead guitarist and bass guitarist. Playing pop / rock / metal Please send text if interested.

Vis annonse

Vokalist søkes til bandprosjekt

Arised søker etter vokalist. Vi er i ferd med å skrive vårt neste album, og ønsker å få med oss en vokalist som kan bidra med vokal/tekst/melodi og generell musikkglede. Eget opptaksutstyr er ønskelig

Vis annonse

Laukaas And The Noisemakers søker vokalist

Vi søker vokalist til bandet vårt som foreløpig spiller for morro. Hvem vet hvor vi ender.

Vis annonse

Søker musikere til alternativt Rock/Pop/Soul/Blues/Folk-band

Søker trommeslager og bassist til nytt band. Alternativ Rock/Pop/Soul/Folk. Det er på fritid/hobby- basis, men blir både studioinnspillinger- og konserter.

Vis annonse

Låtskriver/Tekstforfatter søker samarbeid

En låtskriver på 31 år, søker andre musikere, produsenter og andre aktører til musikals samarbeid. Skriver på Norsk og Engelske tekster på mine låter.

Vis annonse

Heavy Touch søker deg som spiller keyboard/orgel

Vi søker deg som kan bidra med å utfylle lydbilde vårt ved å spille keyboard/orgel til herlig 70-tallsmusikk med trøkk. Vi øver hver mandag, i eget øvingslokale i Revetal (25 min fra Drammen).

Vis annonse

Trommis?

Hei. Trenger dere Trommis? Pop, Rock, Blues, Covers osv. M39 (Lillestrøm <---> Aurskog) /R

Vis annonse

Lost for Words på jakt etter gutt vokalist

Heavy metal band som spiller egen sanger. Er ikke noe cover band. Med øvingslokale i Oslo. Hvis du liker skillet, bullet for my valentine, linkin park, rammstein, nightwish and so on. Skriv en melding

Vis annonse

Gitarist søker trommis, bassist og vokalist til et Tool cover/originalt band

Jeg søker etter folk som er keen på å starte et eksperimentelt prog rock/metal band. Kan godt starte med å covre sanger av Tool og se hva som skjer fra der.

Vis annonse

Søker side-prosjekt

Hei Jeg håper å komme i kontakt med noen i området Kongsberg og omegn (Notodden-Drammen), som har felles interesse for 70-80 talls band, samt om det finnes noen som liker konsept konserter.

Vis annonse

Vil starte band/black keys lignende gruppe

Vil starte et band gjerne i black keys stil Spiller selv gitar og synger

Vis annonse

Pianist/organist

Pianist/organist looking for a band (rock/postrock/metal/postmetal/and all kind of sad and depressing sounds)

Vis annonse

Sister Ray trenger trommeslager

Sister Ray spiller rock-og folk, inspirert av mye gammelt og noe nytt. Vi ser etter en trommeslager som har lyst og mulighet til å øve ofte. EP skal spilles inn i løpet av sommeren.

Vis annonse

Band fra Svelvik søker vokalist

Vi er et rockeband på to gutter på 15-16 år og vi trenger en vokalist i Svelvik-Drammen-Sande som har en god stemme og en god attitude. Vi er åpne for de fleste sjangre, helst ikke hardere enn Thrash.

Vis annonse

Spille inn/produksjon

Har du lyst til å jobbe og spille inn om ideene/sangene dine, er det bare å tå kontakt.

Vis annonse

Nyetablert coverband Oslo søker kvinnelig vokalist

Relativt ny etablert coverband i Oslo med maaange års erfaring leter etter en kvinnelig vokalist. Covre nye låter fra 2000 ish og frem til i dag, mye variert partymusikk.

Vis annonse

Låtskriver/ komponist søker talentfulle musikere

Hei, jeg er en låtskriver & komponist som søker talentfulle musikere *trommeslager, elektrisk gitarist, pianist/ keyboard/ synthesizer, andre strenginstrumenter, musikkproduksjon.

Vis annonse

Vokalist søker andre musikere

Ser etter andre unge musikere i regionen som driver med sang og musikk på fritiden. Interessert i å skape en acapellagruppe.

Vis annonse