Musiker søker Musiker

Søk i annonser
88 annonser (0 ms)

Erfaren musiker fra Marokko søker noen å jamme med.

Er en glad mann på 36 år. Har tidligere vært vokalist for en anerkjent gruppe i Marokko som drev med fusion; en blanding av marokkansk rock, reggae, gnawa(tradisjonell musikk). Ønsker nå å jamme.

Vis annonse

EDM Kollektiv med base i Oslo

Jeg produserer under navnet We of the Craft, og holder til på Hasle i Oslo. Ser etter andre som produserer elektronisk musikk for å starte en arbeidsgruppe / kollektiv for å hjelpe hverandre opp.

Vis annonse
Ny!

gitarist/midlertidig vokal ser etter noen å spille musikk med

Jeg er en selvlært gitarist som vil spille med fullt band etter hvert, men først og fremst ønsker å spille med andre. Vil bli pushet til å lære fortere og ha det gøy så klart!

Vis annonse
Ny!

Vil starte Rock/Alternative Rock band!:)

Hei! Jeg er en 18 år gammel musikk entusiast fra Bergen som synger, skriver låter og spiller gitar. Jeg liker alt ifra Rock, Alternative rock, pop rock, punk rock, Metal, Country og blues:)

Vis annonse

Gitarist søker musiker "with the blues"

Søker i hovedsak vokalist som liker å synge blues, men er også interessert i å møte andre musikere som spiller samme type musikk

Vis annonse

Vokalist og gitarist søker band

Hei! Jeg er en 20 år gutt som spiller gitar og synger, og leter etter et band å spille med og kanskje lage egne låter med. Liker alt, men hører hovedsaklig på rock som Madrugada, pink floyd, Queen..

Vis annonse

Laukaas And The Noisemakers søker vokalist

Vi søker vokalist til bandet vårt som foreløpig spiller for morro. Hvem vet hvor vi ender.

Vis annonse

Låtskriver/Tekstforfatter søker samarbeid

En låtskriver på 31 år, søker andre musikere, produsenter og andre aktører til musikals samarbeid. Skriver på Norsk og Engelske tekster på mine låter.

Vis annonse

Band fra Svelvik søker vokalist eller gitarist

Vi er et rockeband på tre gutter på 15-16 år. Vi har en Lineup på trommis bassist og gitarist/vokalist. Vi har ikke landet helt på sjanger men det er noe med rock

Vis annonse

Band søker rytmegitarist

Hei, bandet vårt søker en rytmegitarist. Vi er i alder av 17-20 og vi ønsker en gitarist som har tid til å komme på øvinger og er interessert i å spille.

Vis annonse

Sanger søkes

Heihei:) vi søker en sanger! Spiller ingen rolle om du er gutt eller jente??vi ser etter noen i kullet 04-00. Vi er er hobby band men vi takker ikke nei viss vi slår igjennom:)

Vis annonse

Vil du være med å starte et soul-/funkband?

26 y/ vocalist who wants to start a band to jam and make music! I write myself and would love to play my own songs with a band, but even more to make music together with other people.

Vis annonse

Trommis, punk, kvinne, østlandsdialekt, vokal

Søker en trommis til prosjekt i Oslo. Du skal helst være kvinne, ha østlandsdialekt og kunne synge. Du skal kunne spille fort, enkelt og jevnt.

Vis annonse

El gitarist søker rocke band

Hei! Jeg er en 27 år gammel gitarist som søker andre og spille med, helst hard rock. Har mye erfaring med band fra tidligere av så jeg føler jeg har en del erfaring der. Gi lyd fra deg om du vill ha noen opptak fra mitt tidligere band. Tlf 98310477 Kenneth Olsen

Vis annonse

Musicians wanted!

Female drummer, rhythm guitarist and keyboardist looking for lead guitarist, bass guitarist, and vocalist. Playing Symphonic Metal Playing original music. Please send text if interested.

Vis annonse

Søker band

Kvinne 26 år som spiller litt gitar og litt trommer. Søker noen å spille med/starte band med! Jeg er på nybegynner nivå, men øver hver dag! Har stå på vilje og godt humør :-)

Vis annonse

CCR cover band?

Spiller selv litt gitar og har holdt på med det snart 2 år:) Ønsker å samle en gjeng på 4-5 per og starte noe band opplegg på pur hobby basis, ikke noe blodseriøse greier med deg første:) send en pm!

Vis annonse

«Hordom» looking for drummer.

We in Hordom are a hard rock / metal band of 4 members 2 guitarists, bassist and vocalist looking for a drummer. https://open.spotify.com/artist/6kKHojUs297KRZNf9m4KWf?si=aP9Dx_3MSl2Ttq7N3RVktQ

Vis annonse

Vispop-band leter etter musikere

Musikere i et nylig startet band / prosjekt leter etter nye musikere, primært etter en solid bassist og en trommeslager / perkusjonist.

Vis annonse

Gitarist søker noen å spille med

Jeg er 15 år å ønsker å spille sammen med noen som gjerne har litt erfaring. spiller det meste.

Vis annonse

Versatile drummer seeking serious band

Experienced drummer available for band. Genres: Folk rock, indie rock, funk, pop, progressive metal.

Vis annonse

Vokalist duo søker band

Vi er to jenter som søker andre musikk enthusiaster som vil starte ett band. Vi dabler i alle sjangere men liker best nu metal, industrial rock, alternative rock og psychedelic rock. skriver selv.

Vis annonse

Noise rock/metal band søkes

Jeg er en vokalist er ute folk som vil skrive og spille helt fucka noise rock. Fan av Daughters, Swans, lightning bolt, metz osv... Har et helt nytt prosjekt som heter "Exit Plan"

Vis annonse

Vokalist til metal/hardrock-band søkes

Jeg er på utkikk etter en vokalist å samarbeide med for produksjon av heavy metal-musikk. Ta kontakt hvis du er interessert!

Vis annonse

Nytt egenprodusert bandprosjekt til melodisk Death Metal.

Trommis, bass og keyboard ønskes til oppstart av et melodisk Death Metal band. Smak:Variert, heavy med klassiske melodier. Har produsert egne låter. Fint hvis du i tillegg er åpen for noen ballader.

Vis annonse

Instrumentalist søkes til prosjekt

Søker nokon som kan spele strykeinstrument til eit akustisk gitar prosjekt. Ta kontakt på oyvid.finn@hotmail.com for meir info

Vis annonse

Trommeslager søkes

Dyktig og erfaren rocketrommis, som ogsa° har et dynamisk hjerte for jazz og pop, søkes til vidtfavnende, retrofuturistisk rockekvintett med hjemmebase i Oslo.

Vis annonse

Søker profesjonell trommis, bassist og gitarist

Egenproduserte låter og tekster trenger boost av solide musikere med godt gehør og musikkunnskap. Er selv på masternivå, og er klar for innspilling og utgivelse av mange års arbeid. Ulike sjangre.

Vis annonse

Søker samarbeid med sanger/låtskriver/tekst

Søker tekst/låtskriver som er åpen for samarbeid. Jeg jobber med EDM musikk, så vil gjøre låtene i den stylen. Lager låter selv, men vil gjerne kunne samarbeide med noen for å kunne få et best mulig resultat. Du trenger ikke ha noe erfaring innen EDM sjangeren.

Vis annonse

Drummer looking for african-american music enthousiasts

Serious enthusiast drummer looking for musician(s) (bass, pianist, sax/brass) to share the passion about african-american music (blues, jazz, funk etc) in laid back jam/practice sessions.

Vis annonse