Musiker søker Musiker

Søk i annonser
104 annonser (0 ms)

Trommis i Namdalen leter etter rock/punkeband eller prosjekt!

Det er snart 1 år siden jeg spilte trommer. Gira på å spille i et (ukomplisert) rocke/punk/bråkeband. Motiveres av egenart og det som er annerledes. Er 33 år. Holder til i Namdalen.

Vis annonse
Ny!

Rutinert bassist søker band- Alternativ rock- pop

Rutinert bassist søker bandprosjekt. Har spilt i band som Alle Gode Ting, døgnville roser+ + Bor i Odda men er mobil Ta kontakt hvis bandet ditt trenger en rutinert bassist med masse konsert erfaring

Vis annonse
Ny!

Metal vokalist søker band

Hei, Jeg er en death metal vokalist som søker band.

Vis annonse

Jente vocal som kan skrike og synge

Lost for Words er etter ei jente som kan synge og skrike. Vi spiller melodic heavy metal/ballader. Bandet er inspirert av Bullet for my valentine og Spiritbox. Vi er ikke cover band.

Vis annonse
Ny!

Gitarist søker andre å jamme med. I Jessheim/Lillestrøm området

Er gutt på 24 fra Jessheim. Spilt elgitar i ca. 8 år. Spiller mye blues, rock og funk.

Vis annonse

Trommis søkes til bruttalt hardt pønkebænd.

Vi søker en rå trommis til et pønkebænd. foreløpig er vi en sterk trio med 2 gitarister, en bassist. vokal har vi også i boks. Det vi trenger en en trommis som liker å spelle fort, og bruttalt.

Vis annonse

Vokalist og låtskriver søker bandmedlemmer til å lage fengende pop-musikk! :D

Tror det er forklart godt i beskrivelsen:P Hvis du ønsker å samarbeide om å produsere fengende pop-musikk m.m, så er vi kanskje en god match! :D

Vis annonse

Thrash Prosjekt Søker Live Musikere

Jeg søker en trommis, lead gitarist og bassist som vil spille live med meg i mitt thrash-metal/hardrock prosjekt «Vardok». Skriver for øyeblikket låter med sikte mot album på nyåret med turné da.

Vis annonse

Band søker Trommis

Vi er et hobbyband, som liker å spille ulike sjangre, og musikk som fenger og er gøy å spille. Det skaper alltid spilleglede og stemning. Men vi mangler en trommis, som vi trenger. Er det deg ?

Vis annonse

Moderne progressivt metal prosjekt søker likesinnede musikere!

Vi ser etter vokalist som kan synge "cleans" og "screams". Evt. en som kun synger cleans og èn annen som tar screaming. Vi ser også etter trommeslager. FFO: Periphery, Veil of Maya, Spiritbox, Haken

Vis annonse

Mannelig Metal Vokalist Søker Instrumentalist/Instrumentalister eller Band

Metal vokalist som søker instrumentalister eller band som trenger en bra "screamer" Har spilt i mange år med tidligere techdeath, metalcore og blackmetal band/prosjekter! Ta kontakt for demoer +++

Vis annonse

Ivrig gitarist søker bandmedlemmer

Hei, jeg er på jakt etter folk som ønsker å jamme/spille inn egne låter og spille live. Jeg har spilt gitar i ca. 6 år og tar nå steget ut får å finne likesinnede musikere.

Vis annonse

Kvinnelig vokalist søker gruppe/ band

Søker noen å jamme med. Liker det meste av musikk.

Vis annonse

Jente 19 år søker etter noen som ønsker å spille i band på fritiden

Hei, jeg er en jente på 19, er fra Bærum Selv er jeg selvlært hobby gitarist. Spilt alene, men ser nå etter noen jeg kan spille med og utvikle musikk??

Vis annonse

Bassist søkes til et countryband

Vi ser etter en bassist et nytt countryband

Vis annonse

Alle instrumenter

Har lenge tenkt på å forme et band, men trenger seriøse musikere i 16-18 års alderen. Er 17 selv. Søker noen som liker rock/blues fra 60-80 tallet og de som føler at de har den musikalske gnisten.

Vis annonse

Gitarist, trommis og evt. bassist søkes til Dead Raiders

Hei, er en 47 år gammel og ung vokalist/gitarist. Dead Raiders søker lead-gitarist og trommis for øving, hobby, punk, rock, garage, attitude og moro! Se http://www.deadraiders.com for Spotify og FB.

Vis annonse

Experienced Guitarist Looking For musicians In Oslo

Jamming for fun /or serious projects (recording, Live, etc) I'm 32, experienced, have good gear and good knowledge in music. Blues rock, progressive rock, funk, fusion, improvisational Hit me up !

Vis annonse

Trummis söker folk till nytt doom/sludge prosjekt

Hej! Är ute efter bassist, rythm/lead gittarist till o jama o förhoppningsvis skapa ett band. Send en melding om de ligger i intresse! +47 406 41 116 adam

Vis annonse

Kvinnelig jazz vokal

Hei! Jeg har sunget ca ett år og spiller også gitar på hobbybasis. Ønsker å synge standard jazz låter med vokal improvisasjon. Er også åpen for folk/ vise.

Vis annonse

Vokalist til metal/hardrock-band søkes

Jeg er på utkikk etter en vokalist å samarbeide med for produksjon av heavy metal-musikk. Ta kontakt hvis du er interessert!

Vis annonse

Trommis og bassist søkes

TronIvars søker trommis og bassist.

Vis annonse

Søker nytt band prosjekt

jeg er en gitarist og låtskriver fra Bamble i Telemark som søker noen og spille med, solo gitarist, bassist, synthist, trommis, el/ak-fiolinist, og en kvinnelig vokalist

Vis annonse

Ønsker noen å synge og spille med

Jeg liker å synge, og jeg spiller litt piano. Jeg håper å finne noen å synge med på hobbybasis.

Vis annonse

Gitarist/Bassist søkerband

21 år fra Tønsberg, spiller gitar og bass. Åpen for det meste.

Vis annonse

Bassist søker band

En basssit som er på utkikk etter et rockeband, spiller alt fra The Beatles til Butthole Surfers. Så føler jeg dekker ganske store deler av rocke-spekteret. 21 år fra Sandefjord.

Vis annonse

Seriøs gitarist søker musikere (hard-rock/pop-rock/country)

25 år gammel gitarist søker seriøse musikere. Har spilt gitar i 13 år og ønsker å finne noen rockemusikere jeg kan lage musikk og "satse" med. Spiller 80s rock, hard-rock, pop og country. Hit me up!:)

Vis annonse

Søker samarbeid med sanger/låtskriver/tekst

Søker tekst/låtskriver som er åpen for samarbeid. Lager låter selv, men vil gjerne kunne samarbeide med noen for å kunne få best mulig resultat

Vis annonse

Musiker søker band eller noen å starte et prosjekt med

Hei, er en 26 år gammel gutt som søker etter et band eller noen å starte et prosjekt med. Spiller gitar og skrevet melodi og tekst til en god del sanger, som aldri har sett dagens lys!

Vis annonse

Musikere søkes til orkesteret til en helt ny musikal

Skedsmo Amatørteater søker musikere til orkesteret til "Folkeeventtrene The Musical" med urpremiere på Lillestrøm Kultursenter januar 2022. For mer info: https://skedsmoamatorteater.no/folkeeventyrene

Vis annonse