Musiker søker Musiker

Søk i annonser
93 annonser (0 ms)

Gitarist og sanger

Noen som trenger en gitarist og sanger?. Contry eller danseband musikk.. voksen og seriøs, spiller gjerne til dans. Ikke minst liker jeg å spille.

Vis annonse

Sanger søker band!

Hei!:) Jeg er en entusiastisk jente som har en kjærlighet for sang og har høye ambisjoner om å starte et band. Jeg ser for meg å trenge folk på trommer, bass, gutitar og evt. piano.

Vis annonse
Ny!

Gitarist/vokalist søker trommis

Gitarist og vokalist leiter etter trommis til innspeling av album

Vis annonse

Søker trommeslager

Vi søker trommeslager. Vi er et band på 3. Vi er 2 gutter en og jente, og spiller rock og punk fra 70 tallet frem til i dag.

Vis annonse
Ny!

Countryband/ Countryrock

Heisann, jeg ønsker å starte et Countryband og trenger flere gode musikere Jeg er selv gitarist og sanger. Trenger: El gitarist Bassist Trommis keyboard og flere som også kan synge.

Vis annonse

Gitarist/Bassist søkerband

20 år fra Tønsberg, spiller gitar og bass. Åpen for det meste.

Vis annonse

Ønsker å starte nytt metalband og møte nye folk!

Hei jeg er en 19 år gammel kar fra lillestrøm. Jeg er på utkikk etter en trommeslager og bassist til et nytt band jeg vil skal funke. Vil i all hovedsak bare starte å jamme lit å ta ting derfra.

Vis annonse

Søker samarbeid med sanger/låtskriver/tekst

Søker tekst/låtskriver som er åpen for samarbeid. Jeg jobber med EDM musikk, så vil gjøre låtene i den stylen. Lager låter selv, men vil gjerne kunne samarbeide med noen for å kunne få et best mulig resultat. Du trenger ikke ha noe erfaring innen EDM sjangeren.

Vis annonse

Kvinnelig vokalist ønsker prosjekt / band i metalsjangeren (doom, prog etc)

Gitarist (er) søkes! Vi er en trommis, en bassist og en vokalist (meg), og vi ønsker oss en eller to kreative metalgitarister som komponerer, se min profil for "preferanser"!

Vis annonse

Bassist og keyboardist søkes!

Melodiøs hardrock/heavy/bluesrock - Gjøvik/Innlandet

Vis annonse

Trommis søker orkester

Er lei av blastbeat. Nå vil jeg spille noe som svinger og grover. Hører på zappa og mye annet snadder. Prøve noe jazzrock aktig greier. Spiller du gitar,bass,piano,blåseinstrumenter ja hva som helst.

Vis annonse

Claudio

Vi er to kvinner , en som er norsk og en fra Chile, og en mann fra Chile. Vi spiller latinamerikansk musikk. Vi mangler en perkusjonist.

Vis annonse

Søker bandmedlemmer!

Søker folk som kan å spille rock, spesifikt musikk fra band som Deep purple, Dio, Rainbow, journey, foreigner, whitesnake og Black Sabbath. Hobbyband foreløpig.

Vis annonse

El gitarist søker rocke band

Hei! Jeg er en 27 år gammel gitarist som søker andre og spille med, helst hard rock. Har mye erfaring med band fra tidligere av så jeg føler jeg har en del erfaring der. Gi lyd fra deg om du vill ha noen opptak fra mitt tidligere band. Tlf 98310477 Kenneth Olsen

Vis annonse

Trommeslager søker en eller flere å spille med

28 år gammel trommis som ser etter en eller flere å spille med, jamme med eller utvikle prosjekter. Mest for gøy! Hvis du har et prosjekt gående og trenger en trommeslager kan jeg være åpen for det.

Vis annonse

Teams nett rockband

Hei Noen som vil være interessert i å prøve å lage noe Teamsband på nett Det er ikke smittsomt og du kan være fra hele landet Mine preferanser er keyboard med Deep Purple lyd

Vis annonse

Metall band søker vokalist

Vi spiller musikk inspirert av old school doom, og trenger en vokalist

Vis annonse

Metal band?

18 år fra Bergen. Liker å synge og spille gitar, noen som er interessert i å starte rock/metal band eller bare jamme?

Vis annonse

Søker trommis til band

Vi er et band på 3 som mangler en trommeslager. Vi er 3 gutter på 22 år som holder på å lage egne sanger. Vi hører for det meste alternativ rock (joy division, the smiths, the stooges)

Vis annonse

Skal vi pipe sammen, når vi finner hverandre i jammen...?

Ser etter en spennende og hyggelig musikksamarbeid, å kunne finne nye vibrasjoner og relasjoner, sammen med andre hobbymusikere i Oslo områder...

Vis annonse

Singer and bassist (Oslo/Asker), looking for a "jazz/swing/blues" pianist and a drummer.

https://www.reverbnation.com/joseserranoquarteto https://www.facebook.com/Jos%C3%A9-Serrano-Vocalist-30688702 Singer and bassist (Oslo/Asker), looking for a "jazz/swing/blues" pianist and a drummer.

Vis annonse

Gitarist søker band eller likesinnede til bandprosjekt

25 år gammel gitarist bosatt i Oslo som nå har vært litt for lenge uten et band søker likesinnede til nytt prosjekt eller eksisterende band.

Vis annonse

Looking for bass+drums and a female (guitarist)vocalist to start a rock band

Imperial State Electric, Spiders, Horisont, Honeymoon Disease, Dundertåget, Märvel etc. If any of these gets you desktop drumming, we'll have good times together.

Vis annonse

Vi mangler keys!

Keyboardist søkes til 70's inspirert progband. Vi er foreløpig to gitarister, som også er fungerende låtskrivere, og èn bassist og èn trommeslager.

Vis annonse

All round vokalist med forkjærlighet for rock/metal

Søker band på Østlandet, i hoved sak som hobby eller mer.

Vis annonse

TRENGER CLEAN VOCALIST SOM KAN SPILLE INN VOKALER HJEMME! MODERN METALCORE

TRENGER CLEAN VOCALIST SOM KAN SPILLE INN VOKALER HJEMME! MODERN METALCORE

Vis annonse

15 år gammel vokalist/rytmegitarist søker band som trenger vokalist

Jeg søker et rock/metal band som trenger vokalist. Jeg kan også spille greit med gitar. Jeg når kanskje ikke de lyseste tonene, men har en god sjarm og høy energi på scenen

Vis annonse

Vokalist søkes

Søker kvinnelig vokalist til akustisk indie/folk-greier.

Vis annonse

Studioinnspilling, cello

Har du spilt inn musikk, men mangler eller ønsker å teste med et cellospor? Jeg kan spille inn i vårt hjemmestudio. Ta kontakt for priser og mer info. kan også være behjelpelig med å skaffe andre instrumenter/musikere, eller om du rett og slett bare trenger et lite studio for å spille inn din musikk (til en hyggelig pris) :-)

Vis annonse

Gitarist/ latskriver soker samarbeidspartnere i Larvik/stavern omradet

Apen for det meste av prosjekter. Kompe sangere/entertainere, band prosjekt, studio arbeid, Country, pop, viser, trad osv www.dagking.com numberonemusic.com/dagking https://www.facebook.com/profile.php?id=100006100216752 46720526 dag_king@hotmail.com

Vis annonse