Musiker søker Musiker

Søk i annonser
89 annonser (0 ms)

Erfaren bassist og vokalist

Jobbet med musikk profesjonelt en del år, som dirigent, leiemusiker osv. Har spilt i Kviknegutta, E6 band, Riverside Band, Gullas.

Vis annonse
Ny!

Gitarist/vokalist søker band

Gitarist og vokalist leiter etter medlemmar til metal band

Vis annonse

Keyboardist søkes

Søker keyboardist til bandet N.S.B vi spiller flere sjangere som : Blues,Soul,Rock,Country og pop. Vi er 4 voksne personer mellom 50 og 63 år. Du må være kreativ å kunne improvisere litt.

Vis annonse
Ny!

Gitarist, bassist og trommis søkes. Nær Jessheim/Lillestrøm-området

Er gutt på 23 fra Jessheim. Spilt elgitar i ca 7år. Er hovedsakelig blues, rock og litt funk-sjangeren det går i. Liker å være kreativ å improvisere underveis. Er for det meste Gary Clark, John Mayer, Hendrix og SRV stilen jeg spiller, men er åpen for det meste. Søker etter folk som har lyst å lage et band eller kun jamme. Bør også være rundt mi alder. Lita improvdemo på hva type musikk jeg spiller. https://soundcloud.com/user-881840296/improv-5

Vis annonse

Ambisiøst band søker trommis

Vi mangler for tiden trommis til bandet Omstreifer. Vi har en del utgivelser som står for tur, blant annet album, og vi trenger en trommis til studio og videre samspill. Ta kontakt for mer info.

Vis annonse
Ny!

Vokalist søker kompanjonger

Melodiøs rock - gjerne cover

Vis annonse

Vokalist søker andre musikere

Søker andre som er like glad i musikk som jeg er. Er åpen for de fleste sjangere. Ønsker å utvikle meg som musiker sammen med andre

Vis annonse

Søker gitarist

Jeg driver med kulturformidling. I det ligger det også formidling av samisk musikk og joik. I den forbindelse trenger jeg en som kan akkompagnerer meg under arrangementer.

Vis annonse

Pop og Rock, Band prosjekt

Heisann

Vis annonse

Country/Americana-vokalist søker band

Vokalist/låtskriver søker band som ønsker å spille og lage musikk i country/americana sjangeren og som vil satse profesjonelt!

Vis annonse

Keys søger band

Keyboardspiller søger fritidsband som spiller cover.

Vis annonse

Vocalist vil starte Crust Punk i Oslo

Jeg er en 16 år gammel gutt som vil starte et crust punk/melodisk crust punk band i Oslo.

Vis annonse

Trommis søkes

Trommis søkes til Black Metal band SERVI DIABOLI. ?

Vis annonse

Bassist søkes til metallband

Hei. Vi er et metallband fra Fredrikstad som trenger bassist. Vi består av trommer,vokal og 2 gitarister.Vi er en i aldersgruppen 39-47 år som har mange års erfaring på våre instrumenter. Vi har eget rimelig øvingslokale i Fredrikstad med innspillingsmuligheter. Vi øver en dag i uka. Vi ser etter deg som kan komme inn i gruppa å bidra med å lage musikk sammen med oss andr Hvis dette høres intr ut så ta kontakt for mer info. Tlf 90918204, eller mali fredaern@hotmail.com

Vis annonse

Experienced vokalist in the Oslo / Østfold area looking for...

Whatever!!! Let's jam damnit! WoooooOWOOOoOWOOoooo I have some example recordings here: https://soundcloud.com/johnnywantshismusic

Vis annonse

Vokalist søkes

Vår kjære vokalist har blitt nødt til å omprioritere og vi i Few Dollars More ser etter en erstatter.

Vis annonse

Bassist og vokalist søker band

Jeg har spilt i band i mange år, og elsker det.Jeg vil vokse som musiker, ha det gøy og møte nye folk. Ser på meg selv som en positiv type som går godt med de aller fleste. Åpen for de fleste sjangre.

Vis annonse

Træng et band

Æ e 26 å har spælla å syngt længe. Nu træng æ verkeli et band å ha d arti me

Vis annonse

Oslo Diwan Band søker musiker

Vi spiller norsk og kurdisk folkemusikk, og skriver også egne sanger. Vi søker musiker som spiller strengeinstrument (diwan, bosok e.l.) eller annet tradisjonelt instrument fra Midt-Østen.

Vis annonse

Trommis søker band

Jeg er 35 år gammel, og spiller trommer, synger av og till som back vocal, og søker et band i min aldersgruppe (+/- 10 år), som spiller/vil spille rock’n roll, rock/hard rock, alternativ eller blues.

Vis annonse

All round vokalist med forkjærlighet for rock/metal

Søker band på Østlandet, i hoved sak som hobby eller mer.

Vis annonse

Pianist/keybordist/organist

Now You! Move Your ass and start to play some serious real music, old rock and roll and other shit is dead. Now it is time for something stronger ( Neurosis, Isis etc.) Do something with Your life!

Vis annonse

BLI MED Å LAG OG SPILL DEATHCORE/DEATHMETAL | TRENGER GITARIST, TROMMIS OG BASSIST

Vi kan enkelt få spilt inn musikk of fått det ut på streaming platforms, jeg kjenner noen som kan lett få hjelpet oss med det, så hadde vært dritkult å skape et sykt band!

Vis annonse

Vokalist søker andre musikere (vokalist, gitarist, trommis, fiolinist, bassist, pianist etc.)

Heisann! Er ein entusiastisk hobbymusiker som sikter etter andre å jamme og utforske musikk med. Ønsker hovedsakelig å starte, eller å ta del i et lite band. Erfaringsmessig så har jeg som ung gått i kor, har vært innenfor kulturskolen og gått til sangpedagog. Ellers synger jeg mye og har utforsket mange ulike teknikker. Studerer logopedi, og har i denne sammenheng tilegnet meg ein del ekstra kunnskaper om stemme og kropp. Musikksjangere som særlig treffer meg er folkemusikk, electronica, klassisk, akustisk, eksperimentell, jazz, hiphop, blues og soft rock. Min guru er Susanne Sundfør, ellers liker jeg Wardruna, Blood Orange, Leonard Cohen, Bob Dylan, Daniel Nordgren og Emilie Nicholas for å nevne noen. Hyl ut om du er interessert!

Vis annonse

Good Guitarist Looking For musicians To Jam With In Oslo

I'm Looking for musicians to jam with in Oslo (just for fun!) I'm 32, experienced, have good gear and good knowledge in music. Blues rock, progressive rock, funk, fusion, improvisational Hit me up !

Vis annonse

Søker noen å spille med

Rusten trommis søker noen å spille med. Har vært aktiv i band i 10 år tidligere, men har ikke spillt på en stund. Pop/rock/prog/metal, bare ikke for mye over 200 bpm da jeg er blitt for gammel til det

Vis annonse

Gitarist, Låtskriver søker noen å danne hobbyband med.

Jeg er 43 år og har spilt i mange band, men nå er det lenge siden. Nå har barna blitt større og jeg savner jeg å ha et band å spille med.

Vis annonse

Guitarist looking for band

I am in Bergen for work until the end of the year, and would like to join a band while I am here. I play rock, metal, blues, jazz, WHATEVA, but not reggae and ska. I mean I can but I don't WANNA

Vis annonse

Vokalist og bassist søkes (Oslo)

Hei! Vi er et nyetablert indierock-band som søker vokalist og bassist.

Vis annonse

Gitarist/Bassist søker band

20 år fra Tønsberg, spiller gitar og bass. Er mest dreven på thrash og black metal

Vis annonse