Musiker søker Musiker

Søk i annonser
93 annonser (0 ms)

17 år gammel gutt søker band

Spiller gitar, bass, keyboard, synger og skriver låter. Liker indierock, men flyter mye mellom sjangre, så er fleksibel der. Største inspirasjoner er The Beatles, Radiohead og The Strokes.

Vis annonse
Ny!

To gitarister søker trommis og bassist.

Er gutt på 25 fra Maura. Spilt elgitar siden jeg var 13-14år. Spiller mye blues, rock og funk.

Vis annonse

Alternativt Rock-Hard Rock Band

Alternativt Rock-Hard Rock band søker sanger-vokalist ,vikar eget øvingslokale og hjemmestudio osv Våre inspirasjoner er Metallica-Muse-Slipknot-Foo Fighters-Black Sabbath-Korn -Smashing Pumpkins

Vis annonse

Søker trommis og bassist til oppstart av garage rock band

Vi er to stykker som har spilt sammen over lengre tid som har lyst til å starte et garage rock band i Oslo.

Vis annonse

Vokalist søkes

Vokalist søkes til band med fokus på rock/melodiøs hard rock. Arbeider primært med eget materiale, og ønsker oss en vokalist som vil være med oss på veien videre. Alder 30-50. Mann eller dame.

Vis annonse

Tribute-band søker solo-gitarist

Jeg (Edward), Daniel, og Jan søker en bassist til et Kiss tribute-band. Du må være mellom 13-18 men om du er litt eldre (19-20) så går det helt fint!

Vis annonse

søker folk til å starte Prog/death/thrash band

er en 21år gammel gitarist på jessheim som ser etter folk å starte nytt band med i sjanger metal++

Vis annonse

trommis søkes til støyrock/no wave prosjekt

Gitarist og vokalist søker en trommis til et avant-garde rock prosjekt, noe ala Swans, eller Sonic Youth.

Vis annonse

Band looking for vocalist

Looking for singer to front band in style of artists like: Biffy clyro, Muse and royal blood amongst many others. Serious trained singers are prefered. Please send demos if you are interested.

Vis annonse

Erfarne gitarist søker punk rock band

I'm a 28 years old guitarist from Italy. Before moving to Norway I played in an all-female punk rock band and a metal band. I miss playing therefore I'm looking for musicians or a band to play punk.

Vis annonse

Vokalist søker Band

Ønsker og starte opp et band for noe litt mer seriøst. helst i nærheten av Oslo og ski ??

Vis annonse

Blackmetal Vokalist søker band

Blackmetal vokalist på 33 år som søker blackmetal band. Helst i området moss, oslo, drammen, Kongsberg ,notodden.

Vis annonse

Keyboardist

Bygdefant søker keyboardist. ?? Kan du eller kjenner du noen som kan spille keyboard ? ?? Dame/mann spiller ingen rolle. ?? Ta kontakt for mer info. ?? Tlf 97040332 eller Mail jan-ashish@live.no

Vis annonse

Vokalist søker band i Oslo område!

Er en voksen og erfaren frontman/vokalist fra USA (Texas) men har bod i Norge i mange tiår. Har erfaring fra rock, grunge, bluesrock, blues, country.

Vis annonse

Sangere -vokalister søkes til Rocke prosjekter og video innspilling

Zach Mac Rock productions inc. KR.SAND søker vokalister-sangere for studio og video innspilling .Alt fra hardcore screaming til fine Morten Harket -Kurt Nielsen type vocal.

Vis annonse

Trommis søker band

Jeg er en trommeslager som søker ett band å spille med. Har spilt i nærmere 15 år og har lyst til å få spilt mer enn hva jeg gjør idag. Ta kontakt ved spørsmål

Vis annonse

Ønsker å starte band med jevnaldrende personer

Hei. Er 15 år, non-binary, og ønsker å starte et type punk-band. Jeg liker å spille bass og å synge. Håper å finne noen i Bergens-området med *litt* skill på tromme og gitar, som liker punk/metal

Vis annonse

Jente vocal som kan skrike og synge

Lost for Words er etter ei jente som kan synge og skrike. Vi spiller melodic heavy metal/ballader. Bandet er inspirert av Bullet for my valentine og Spiritbox. Vi er ikke cover band.

Vis annonse

På jakt etter jente vokalist!

Om du er ei Spiritbox fan ei som kan både synge og skrike eller lærer seg å skrike og er på jakt etter band. Om du bor rundt Indre Østfold eller Oslo da kan du skriv meg en melding og få demo sanger

Vis annonse

Vokalist søker band/gruppe

27 år. Bergen. Vokalist søker band. Spiller også bass/el-ukulele/skarptromme(buekorps). Favorittene er Funk/punk/blues/hiphop. Men det meste interesserer. Lyd/video kan sendes på oppfordring.

Vis annonse

Latin fusion pop artist søker dyktig pianist.

Pianist are so under rated in this competitive but fascinating world of music. I am a promising artist singer song writer and dancer looking for a hell of a pianist, to show what pianist can do.

Vis annonse

Bråkete post-punk band søker trommis

Vi er en trio på 26-27 år som snart slipper EP, og søker en trommis som primært kan spille med oss live. Musikken vi lager er en salig blanding av bråk, (post-)punk, garasje og alternativ rock.

Vis annonse

Erfaren gitarist søker band/noen å starte band med

Er 30 år og har spilt gitar i 24 år. Spiller mange forskjellige sjangere, men aller mest Rock og Metal. Ser etter erfarne musikere som vil spille jevnlig, finne en kul sound og evt. starte band.

Vis annonse

Metal trommis søker etter bandmedlemmer

Er 29 år og har spilt i et Deathcore band i Fredrikstad. Flyttet til Grimstad og ser etter folk som vil starte noe her nede. Er åpen på å spille forskjellige sjanger.

Vis annonse

Låtskriver/ rytmegitarist søker gruppe

Hei, jeg er en låtskriver på 30år, har skrevet tekster og låter i 15år og spilt gitar i 18år. Jeg brenner for låtskriving og musikk. Ser etter seriøst band/ gruppe til å lage låter med.

Vis annonse

Gitarist

Jeg er en Gitarist på 17. Jeg har ikke spilt gitar alt får lenge bare 6 måner men jeg har spilt none stop og øvd sykt mye siden jeg først fikk gitaren. Jeg er desperat etter noen å jamme med.

Vis annonse

Vokalist og gitarist søker band

Hei! Jeg er en 20 år gutt som spiller gitar og synger, og leter etter et band å spille med og kanskje lage egne låter med. Liker alt, men hører hovedsaklig på rock som Madrugada, pink floyd, Queen..

Vis annonse

Jamme sammen?

Gitarist søker bassist eller trommis for å jamme samme i Bærum.

Vis annonse

Band søker bassist

Band søker bassist som spiller crossover i sjangerene funk/ blues/ jazz / rock. Besetningen i dag består foreløpig av gitar, saxofoner og trommer.

Vis annonse

Sanger/Låtskirver søker produsent

Ser etter en produsent som vil jobbe i sjangerene r&b, contemporary r&b, og dance pop. Jeg synger og skriver tekster, har flere sanger klare som trenger beat og produskjon.

Vis annonse