Musiker søker Musiker

Søk i annonser
86 annonser (0 ms)

Sanger / låtskriver søker produsent, manager & musikere å spille med

Jeg synger , skriver sanger & kan akkompagnere meg selv litt på gitar og piano. Jeg synger jazz, pop & singer-songwriter.

Vis annonse

fint med noen medmusikanter

jeg lager egen musikk og spiller på martin hd28 stil meditativt, sylvian,hollis og er også etnisk inspirert. fint å finne noen å dele musikken min med.

Vis annonse

Søker musikere til akustisk prosjekt.

Jeg og en bassist er igang med et prosjekt basert på lillebjørn nilsen og Ole Paus sitt univers. Har planer om at det skal foregå øving på dagtid fredager eller lørdager.Vi er rutinerte musikere.

Vis annonse

Vi søker keyboardist.

Søker musikere.

Vis annonse

Gitarist fra Nannestad søker trommis og bassist

Mann 26 fra Nannestad. Spilt gitar siden jeg var 13år. Spiller sjangrer som hardrock, til blues og grunde. Spiller elgitar og litt akustisk

Vis annonse

Bandet Åndedrag søker en trommis

Hei vi er et band i Arendal som trenger en trommis til øving og konserter. Er dette noe for deg så ta kontakt.

Vis annonse

Singer

Heisann! I'm a singer (Oslo sentrum), looking for a "jazz/swing/blues" Pianist, double bassist and drummer. Build a repertoire first (swing, jazz and blues classics)

Vis annonse

Bluesband søker bassist/vokalist

Søker bassist til bluestrio. Gjerne en som kan bidra litt vokalt.

Vis annonse

Trommis ønsker live og studio jobber

Hei, trommis 36 år tilgjengelig for live og studio jobber. Har over 20 års erfaring både live og i studio. Ønsker å spille mer live og er nå tilgjengelig. Har mye materiale å vise til ved interesse.

Vis annonse

Gitarist/bassist/mandolinist søker spillejobber

Hovedinstrumenter: Gitar, bass, mandolin Er du artist med behov for en allsidig musiker til studioinnspilling eller liveopptreden, ikke nøl med å ta kontakt!

Vis annonse

Bluegrassband i Oslo søker vokalist og gitarist

Vi trenger to personer som samlet kan innta rollene som vokalist, gitarist og synge andrestemmer.

Vis annonse

Saxofonist søker noen å spille med

Spiller altsax (+klarinett), og selv om jeg har spilt noen år totalt, så er det i høyeste grad på amatørnivå. Synger, ditto nivå. Søker noen å spille med, gjerne storband eller lign. ?35.

Vis annonse

Oslo band søker gitarist eller keyboardist som kan synge litt backing vocals

Har du (eller noen du kjenner) lyst til å bli vårt femte bandmedlem? Vi søker en ny gitarist eller keyboardist som også gjerne kan synge litt backing vocals (ikke helt nødvendig).

Vis annonse

Noen jenter med passion for pop/R&B som vil være en del av noe større?

Hei, Lurer på om det er noen jenter i alderen 20-25 (send gjerne melding uansett alder) som kunne tenke seg å være en del av en jentegruppe på 3. Vokalister.

Vis annonse

Jeg vil lage et musikalsk band

videoprodusent, Jeg har laget videoer og musikk for andre artister https://www.youtube.com/channel/UC0GpQSBGLluIO8ARI6uQMCA/videos har instrumentene og nødvendige for å komme raskt inn på markedet

Vis annonse

Søker musikere

Hei Gutt på 21 år søker andre musikere å starte band med. Spiller bass selv og ser etter folk som kan spille gitar, trommer og synge. Spiller mest indie/hard rock. Målet vil være å spille gigs asap

Vis annonse

Trommis ønsker å spille med andre

Jeg heter Christoffer, er 35 år og har spilt trommer av og på siden konfen. Ønsker å finne noen som er interessert i spille sammen/jamme på hobby nivå.

Vis annonse

Erfaren pianist søker band / noen å spille med

Mann, 27 år, har 22 års erfaring bak pianotangentene. Ser etter noen å spille med på fritiden, jasse med, og sette opp gigs i løpet av høsten. Åpen på sjanger. Kan spille det meste.

Vis annonse

Gitarist som klør no jævlig i fingra

Etter at bandet ble oppløst søker jeg folk som er gira på å starte et rockeband sammen med fokus på å skrive egne låter,gigge og ha det gøy. Har bandtilgang på akks som en start.

Vis annonse

Vokalist søker band

Hei, mitt navn er Lars, jeg er 31 år og har sunget nå i 16 år. Lager min egen musikk og spiller litt gitar. Ønsker å finne noen å spille med. Rock er hovedsjanger, men er åpen for andre ting også.

Vis annonse

Looking for a drummer for a stoner/doom band. Oslo

Looking for a drummer for a stoner/doom band, we have bands like Lowrider, Elder, Jointhugger ect. as inspiration.

Vis annonse

Gitarist ønsker å lære, gro og spille med et band

Jeg er for det meste en selv-lært gitarist som ønsker å lære og kanskje ha noe seriøst med andre øvende musikere rundt Nedre Glomma.

Vis annonse

Band søker Pianist og trommis

Hei, vi er et band som heter Purple Pyre, og vi trenger en trommis, da vår gamle må flytte vekk. I tillegg trenger vi en pianist/keyboardist også. Sjanger er litt blandet, men fokuset er på pop/rock.

Vis annonse

Trommis og Vokalist søkes

Søkes til et nydannet band som vil ut å spille ASAP

Vis annonse

Bassist søkes til Country Rock /Rock band.

Dyktig og engasjert bassist søkes til etablert band på Sørlandet. Bør kunne bidra med backing vokal.

Vis annonse

Blåserrekke klar for oppdrag

Samkjørt blåserrekke klar for oppdrag

Vis annonse

Band søker KV vokalist

Vi trenger en ny vokalist, da vår kjære vokalist ikke har tid og mulighet til å være med lenger Vår musikk er en blanding av pop, rock,indi, dance, bandet heter Bobby And The Crew (BATC)

Vis annonse

Vokalist søker band

Er en 26 år gammel jente som brenner for musikk innen flere sjangre (veldig versatil her). Ønsker å være vokalist og muligens låtskriver sammen med et band. Har spilt gitar og sunget i ca. 10 år.

Vis annonse

Integra mortis søker ny trommeslager!

Søker metal-trommis med kontroll på de fleste ekstremiteter. Spiller black inspirert trashmetal, øver en fast dag i uka, har spilt sammen i 1,5 år, finnes på spotify og ny EP er under konstruksjon.

Vis annonse

Bassist og trommis søkes til bluesband

Bassist og trommis søkes til spennende bandprosjekt innenfor blues

Vis annonse