Musiker søker Musiker

Søk i annonser
89 annonser (0 ms)

Spille inn/produksjon

Har du lyst til å jobbe og spille inn om ideene/sangene dine, er det bare å tå kontakt.

Vis annonse

Nyetablert coverband Oslo søker kvinnelig vokalist

Relativt ny etablert coverband i Oslo med maaange års erfaring leter etter en kvinnelig vokalist. Covre nye låter fra 2000 ish og frem til i dag, mye variert partymusikk.

Vis annonse

Låtskriver/ komponist søker talentfulle musikere

Hei, jeg er en låtskriver & komponist som søker talentfulle musikere *trommeslager, elektrisk gitarist, pianist/ keyboard/ synthesizer, andre strenginstrumenter, musikkproduksjon.

Vis annonse

Vokalist søker andre musikere

Ser etter andre unge musikere i regionen som driver med sang og musikk på fritiden. Interessert i å skape en acapellagruppe.

Vis annonse

Noen som ønsker en vokalist?

Jeg er en kvinne på 23 år som gjerne vil være synge med noen, kanskje et band eller noen som er glad i å spille instrumenter eller lage musikk. Gjerne ta kontakt om du har noen spørsmål ;D

Vis annonse

Band søker rytmegitarist

Hei, bandet vårt søker en rytmegitarist. Vi er i alder av 17-20 og vi ønsker en gitarist som har tid til å komme på øvinger og er interessert i å spille.

Vis annonse

Knopfler - dIRE sTRAITS coverband søker trommis

Seriøst band søker dedikert, kvalitetsbevisst og god trommeslager. Klare til øving og planlegging til pandemislutt.

Vis annonse

Vokalist søker gitarist/produsent til samarbeid med låter

Jeg er en vokalist som har sunget i flere år, jeg har også skrevet en del låter. Jeg ønsker å finne en gitarist eller produsent til samarbeid med låter. Jeg er veldig allsidig i musikk sjangere, og synger alt fra Soul, pop, RNB til noe rock. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger noen å samarbeide med.

Vis annonse

Vokalist søker band :)

Hei, mitt navn er Alfred, mann på 24 år fra Stavanger, bor nå i Oslo for å studere. Ønsker å bli vokalist i et band. Liker å synge, skrive. Fan av Talking heads, The door, Jethro tull....

Vis annonse

Søker bassist til nyoppstarta metal band

Vi trenger en dreven bassist som ønsker å spille innenfor death, thrash, heavy metal. Litt viktig at du har fått livet litt i gang. Det vil si lappen og jobb? Anyways så ønsker vi helst gjevnaldrede

Vis annonse

Lost for Words søker rythm gitarist

Hvis du har en 7 streng gitar og du kan instrument din uten å telle hvor brett 7 er hadde vært kult å bli med i bandet vårt. Vi spiller i Bullet for my valentine stil men med litt av alt ant, hvis du liker Bullet for my valentine eller nightwish eller rammstein så kan det hende at du liker det vi spiller. Få kontakt her eller på e-post eller fb Emilyan Ivanov

Vis annonse

Lost for Words er på jakt etter Skrike/ghrow

Vi er et band som spiller i Bullet for my valentine sin style med litt av alt andre. Vi ser etter folk som er rund Østfold og i 18-30 alder Vi trenger en som kan synge og skrike/ghrow eller noe I det mellom gjerne få kontakt enten på facebook: Emilyan Ivanov eller på mail, emilyanivanov@gmail.com så kan du kan få demo av hva vi spiller Vi begynner med som hobby men hvis ting funker så blir det ikke nei til konserter

Vis annonse

Heavy Touch søker nytt bandmedlem

Vi søker deg som kan bidra med å utfylle lydbilde vårt ved å spille keyboard/orgel til herlig 70-tallsmusikk med trøkk. Vi øver hver mandag, i eget øvingslokale i Revetal (25 min fra Drammen).

Vis annonse

Søker band

Kvinne 26 år som spiller litt gitar og litt trommer. Søker noen å spille sammen med, eventuelt starte band. Inspirasjon HIM, Marilyn Manson, KoRn, Black Dahlia Murder m.m

Vis annonse

MUSIKER FRA SØRAMERIKA SØKER NOEN Å JAMME MED.

Hei....! Jeg er en glad mann på 57 år. Jeg har tidligere spilt tradisjonell latinamerikansk musikk på fløyter og leter etter andre å spille musikk med.

Vis annonse

Vokalist og låtskriver søker andre musikere

Vokalist og låtskriver i Oslo søker andre som har lyst til å spille sammen, åpen for alle aldre, kjønn og sjangre :)

Vis annonse

Erfaren musiker fra Marokko søker noen å jamme med.

Er en glad mann på 36 år. Har tidligere vært vokalist for en anerkjent gruppe i Marokko som drev med fusion; en blanding av marokkansk rock, reggae, gnawa(tradisjonell musikk). Ønsker nå å jamme.

Vis annonse

Trenger musikere til et prog rock prosjekt

Jeg heter Helgi og jeg er en gitarist og sanger. Jeg trenger bra musikere (bassist, trommis og keyboardist) til mitt soloprosjekt. Har øvingslokale i Spydeberg. https://helgijons.bandcamp.com/

Vis annonse

Vokalist og låtskriver søker band

Hei! Jeg er en 24 år gammel kvinnelig vokalist på leting etter gode musikere å starte et indie/alt-rock-band med. Flott om du er mellom 20-35 år og spiller gitar, bass eller trommer på et høyt nivå.

Vis annonse

Søker andre musikkere til jam

Drevet med musikk i 20år/Søker musikkere til jam Litt om meg -Synger -Spiller gitar -Drevet med produksjon i 20år -Driver med rock/Dance/Ballader https://soundcloud.com/sjur1/greatest-love-of-all

Vis annonse

Søker tekstskriver som kan afrikansk

Må kunne prate norsk og Swahili.

Vis annonse

The Red Current søker trommeslager og keyboardist

The Red Current er et Osloband som består av musikere med lang fartstid som låtskrivere og plateartister. Bandet er i en overgangsfase og søker trommeslager og keyboardist til å være med på reisen.

Vis annonse

Vokalist søker instrumentalister til å starte prog metal band i Oslo

Søker lead og rythm gitarister, bassist og trommis til å starte prog metal band i Oslo område. Ta kontakt om du er interessert!

Vis annonse

Seriøs tangentdribler søker likesinnede til band i Viken

Ønsker å starte et band, minst en trio, med fokus på heavyrock og kul pop fra 70- 80-tallet. Finnes det noen seriøse og dyktige musikere som ønsker å kjenne på grooven? Må ha lokale. Bli med?!

Vis annonse

Keyboardspiller søkes til N.S.B.

N.S.B. er en sammensatt gjeng, og vi boltrer oss med å covre låter innen forskjellige sjangre med kvinnelig vokal. Vi har eget øvingslokale i Moss og trener 1 gang i uken. Send oss PM for Rep.

Vis annonse

Keyboardist søkes til band i Asker

Vi søker keyboardist (orgel/piano) til band som spiller musikk i sjangeren Americana, Blues, Roots, Country, Rock.

Vis annonse

Countryband/ Countryrock

Heisann, Vi har startet et Countryband og trenger flere gode musikere Vi trenger: El gitarist en som spiller keyboard7piano

Vis annonse

El gitarist søker rocke band

Hei! Jeg er en 27 år gammel gitarist som søker andre og spille med, helst hard rock. Har mye erfaring med band fra tidligere av så jeg føler jeg har en del erfaring der. Gi lyd fra deg om du vill ha noen opptak fra mitt tidligere band. Tlf 98310477 Kenneth Olsen

Vis annonse

Vokalist

Et band fra Sandefjord med eget studio søker vokalist . Vi består av to gitarer, bass og trommer. Vokalisten trenger ikke å ha erfaring og ikke viktig er det dame eller mann. Vi spiller for gøy.

Vis annonse

Hobbyband med ambisjoner søker 1 bassist og 1 trommis til nytt prosjekt

Vi er et band på 4 personer (2 gitarister, 2 sangere) som nettopp begynt å spille sammen. Vi søker en basist og en trommis. Vi spiller blandet musikk men med utgangspunkt i rock.

Vis annonse