Artistprofil

Team Lost

Vi er to sangere, dansere og skuespillere med sans for god gammal jazz. Med innslag av akrobatisk dans vil vi gi deg et show utenom det vanlige!

Om Bilder Prods Events Ref Kontakt

Om Team Lost

Vi var to sjeler på avveie, som fant hverandre på en strand på Gran Canaria. 


Vi startet raskt å synge, danse og trene sammen, og utviklet dermed det som senere ble til duoen Team Lost. Vi er begge sangere, dansere og skuespillere. En av oss er i tillegg ballerina og låtskriver, den andre er turner og trompetist. 


Vi har begge en forkjærlighet for litt god gammeldags stil og klasse, og slik har repertoaret utviklet seg stadig mer i retning storband, Sinatra, Fred Astaire, kjoler og mansjettknapper. Ispedd litt ballett og akrobatikk blir det likevel ikke helt som det gamle – og vi har skapt vår egen moderne vri som kanskje ingen helt har sett før. 


Siden oppstarten vår i 2019 har det gått unna, og vi har opptrådt i flere bryllup, barneselskaper, julebord, jubileer, og større eventer som åpningen av Jusutdanning på Oslo Kongressenter. Av høydepunkter må nevnes da vi kvalifiserte oss til å representere Norge i World Championships of Performing Arts, som holdes neste år, og da vi vant sølvmedalje i den virtuelle konkurransen som ble avholdt allerede i år. 


Om vi fortsatt er litt "lost" i livet, er vi desto mer hengivne til hverandre og vår lidenskap for kunsten!

Artisttype
- Petter spiller også trompet ;)
Musikkgenre
- Vi synger hovedsakelig gode gamle jazz/pop-låter i litt moderniserte duettvarianter. I tillegg tar vi gjerne frem noen viser og salmer.
Arbeidsområde
- Vi holder til i Oslo-området og jobber primært innen rimelig kjøreavstand, men vi er villige til å reise lenger dersom reisen dekkes.

Bandmedlemmer

Ingrid Gulbrandsen
Petter Egge

Prisinformasjon

Minstepris fra kr. 8000


Pris vil avhenge av lengde på innslaget, hvor mye dans (hvor fysisk krevende), logistikk osv. Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

Bilder

Fra bryllupsgig sommeren 2019.
Båtkonsert sommer 2020.
Fra innspilling av dansevideo på Senja, Troms.
Fra innspilling av dansevideo på fjellet på Senja i Troms.
Fra julekonserter julen 2019.
Fra danseopptreden på Cinemateket, sommer 2020. Foto: Anne-Sylvie Bonnet
Terrassekonsert i Kragerø, våren 2020.

Produksjoner

La Vie en Rose

Cover av Michael Bublé og Cécile McLorin Salvant sin versjon av La Vie en Rose. Spilt inn i Studio 19, Hamar, våren 2020.

Quando, Quando, Quando

Cover av Michael Bublé og Nelly Furtados versjon av Quando, Quando, Quando. Spilt inn i Studio 19, Hamar, våren 2020.

Incomplete

Dansevideo til James Bays "Incomplete", spilt inn på fjellet på Senja, sommeren 2019. Foto og redigering: Stein-Eirik Simonsen.

Cinemateket

Video fra danseopptreden på Cinemateket, sommer 2020. Musikk: James Bay – Incomplete. Video: Anne-Sylvie Bonnet.

La Vie en Rose

Video fra konsertopptreden på seilbåt i Oslofjorden, sommer 2020. Musikk: egen cover av La vie En Rose. Foto og redigering: Eirik Gulbrandsen

What a Wonderful World

Video fra terrassekonsert i Kragerø sommeren 2020. Musikk: cover av Louis Armstrongs "What a Wonderful World".

Events

Ingen fremtidige eventer registrert

Tidligere eventer

17.12.2020 kl. 17:30
link Julekonsert med Team Lost og Birkelunden Big Band

Referanser

Bryllup

Kim Solesvik Oppedal, 30.08.2019
Bryllup på Haukeliseter august 2019. Vi sang og spilte på inngangsseremoni, to låter underveis i vielsen og utgangsmusikk.
Ingrid og Petter bidro til å gjøre bryllupsfeiringen vår til en uforglemmelig opplevelse. Med sang og trompetspill leverte de musikalske innslag gjennom vielsen som vi ikke ville vært foruten! Anbefaler disse tusenkunstnerne på det sterkeste!

Disney-show i barnebursdag

Caroline Årnes, 23.10.2019
Eget show med innslag fra blant annet Disney's Aladdin og Frost, i en barnebursdag.
Team Lost med Jasmine og Alladin gjorde barnebursdagen helt magisk! Med et musikalsk intimteater med dans og akrobatikk, ble det bokstavelig talt en fest med "hæla i taket"! Ungene elsket det, og snakker om det seks måneder senere!

Bryllup

Martin Strømme, 13.07.2019
Musikalsk innslag i utendørs-bryllup på Senja.
Tusen takk Ingrid od Petter for en fantastisk opptreden i vårt bryllup 13 juli 2019. Dokker e hjertelig velkommen hit neste gang dokker skal til Senja på tur. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE Å KUPPE TEAM LOST TIL DITT ARRANGEMENT!!!

Lenker

link Team Lost

link YouTube

link Instagram

Kontakt/kart

Firmanavn: Team Lost
Fylke: Oslo
By/sted: Oslo
Profil opprettet: 13. Oct 2020 | Sist oppdatert: 14. Mar 2023