Tilbydere

Søk etter tilbydere
Musikkinstrumenter
Lyd, lys, scene
Videoutstyr
Festivalutstyr
20 aktører (314 ms)

Basskraftverket Lydproduksjon

Et lite PA- og lydteknikkfirma i Nordhordland. Spesialisert på jazz og blues, men godt erfaren innen andre sjangre. Over 20 års erfaring som tekniker.

Vis profil

Lydar

Koselig studio basert sentralt i Bergens området. Fine omgivelser, nostalgiske lokaler og gode priser. Ta kontakt for en prat!

Vis profil

Norges Eventer

Vi er et eventbyrå som har over 15 års erfaring innen produksjon av arrangementer. Ta gjerne en titt på vår nettside, norgeseventer.no

Vis profil

Spectre

Totalleverandør av lyd, lys, scene og av-teknikk!

Vis profil

Road Crew AS

Produksjoner i alle størrelser. Freelancebase for teknikere og riggere. Turnevirksomhet for artister.

Vis profil

Lyd- og Lysutleie

Vi leier ut lydanlegg, lyseffekter og formidler diskjockeyer – alle dager, hele året.

Vis profil

Out of the city productions

Out of the city productions er et oslobasert produksjonsbyrå som driver med booking, events, låtskriving, produksjon og utgivelser.

Vis profil

Eide Lydteknikk

Eide Lydeteknikk leier ut alt av lyd, lys, DJ og effekter. Er du arrangør/band/annet, og trenger hjelp til å finne løsningen? Ta kontakt i dag!

Vis profil

CES - Creative Entertainment Solutions AS

Utleie, Salg og Installasjon av Lyd, lys, a/v og sceneutstyr og tjenester! Vi dekker alt fra 100.000 pers på rådhusplassen til 10 pers i bakgården.

Vis profil

Trommeslager søker artist

Søker etter artister og låtskrivere som ønsker band. Jeg spiller hovedsaklig slagverk men jeg korer og spiller bass og gitar.

Vis profil

Konsert Teknikk AS

Over 30 års erfaring og ekspertiese i Norge og Europa med utleie av mobilscener, lydutstyr, lysutstyr, LED skjerm og turnevirksomhet, samt konserter.

Vis profil

Eurotek Lyd og Lys AS

Utleie, transport og montering av lyd, lys og scene. Vi tilpasser løsninger både eksternt og inne i våre to haller, Eventhallen og Eurotekhallen.

Vis profil

Topcoat ANS

Seriøs utleier av lyd, lys, sceneutstyr, festivaltelt, backline og personell. Store utejobber, små taleanlegg, vi kan dekke alle typer events!

Vis profil

Sentrum Lyd Lys Scene AS

Totalleverandør av lyd, lys, scene og AVutstyr. Utleie, salg, installasjon. Showrom og gratis befaring.

Vis profil

Rune Seim Lydtjenester

Rune Seim Lydtjenester tilbyr lyd, lys, lydtekniker og opptak. Tilbyr også kontroll og konsulentbistand ifm teleslynger og lydanlegg.

Vis profil

LiveSound AS

Utleie av lyd, lys, storskjerm, teknikere , arrangementshjelp, turné og liveopptak. Ta kontakt for en hyggelig samtale. Vi er her får å hjelpe deg.

Vis profil

Brenn Alt

Brenn Alt er en konsertarrangør med fokus på metal. Vi holder til i Oslo, og tidligere er bla ansvarlige for Metal 2 The Masses Norway

Vis profil

Town AS

Town AS leier ut lokaler først og fremst til musikere og diverse kunstnere.

Vis profil

Rønes Musikk

Utleie av lyd, lys og teknikere til alle typer kulturarrangementer. Vi driver også med artistformidling, lydinnspilling og video.

Vis profil

Radioservice

Musikkbutikk og elektronikk butikk som har eksistert siden 1945. Kjøp ditt musikk og lyd utstyr hos oss. Konkurranse dyktige priser og stort lager.

Vis profil