Tilbydere

Søk etter tilbydere
Komponering
Låtskriving
Produksjon
Miksing
Mastring
Tekstforfatter
Opptak
44 aktører (0 ms)

ANKY

Tilbyr musikkproduksjon, låtskriving og miksing. Virker innom mange forskjellige sjangrer men hovedsakelig innom pop, rock og elektronisk musikk.

Vis profil

Lydar

Koselig studio basert sentralt i Bergens området. Fine omgivelser, nostalgiske lokaler og gode priser. Ta kontakt for en prat!

Vis profil

Magnus Nordbye Productions

Magnus Nordbye Productions tilbyr profesjonell produksjon av din neste utgivelse, fra opptak og produsering til mixing og mastering.

Vis profil

Martin Vinje

Freelancepianist med virke i Bergensregionen. Har utdanning fra Jazzlinja ved Griegakademiet og Hochschule Luzern i Sveits. Går nå på Master.

Vis profil

Håvard Nilsen

Hobbymusiker. Kan tilby låtskriving/komposisjoner/produsering. Ta kontakt :)

Vis profil

Magne Johansen

Keyboardist og musikkprodusent som er åpen for innspillingsoppdrag til produksjoner innen forskjellige sjangre som rock, pop, elektronisk, filmmusikk.

Vis profil

AudioBug

AudioBug leverer musikk og lyddesign til alle medier. Gjør også mix, master og andre relevante oppgaver. www.audiobug.no

Vis profil

Road Crew AS

Produksjoner i alle størrelser. Freelancebase for teknikere og riggere. Turnevirksomhet for artister.

Vis profil

Out of the city productions

Out of the city productions er et oslobasert produksjonsbyrå som driver med booking, events, låtskriving, produksjon og utgivelser.

Vis profil

Sawsession Studio

SSS er et lite lyd-studio. Teknikker /trommeslager Ole-Hermann Røhr styrer skuta med hyggelige priser, perfekt for demo/ep/singel innspilling!!!

Vis profil

Theo Saenger

Trommeslager, produsent, vokalist i Teddy and The Love Gang. Tar alle mulige trommejobber/sessionjobber og produsent/mixe-jobber.

Vis profil

DEVINI

DEVINI er et prosjekt av låtskriver/artist Tobias Johannessen. Ved å blande inn house og trap, lager han en helt unik type musikk.

Vis profil

DemoRoom Studio

Studio for Opptak, Mixing og Mastering! Hjelper også til i låtutvikling, fra ide til ferdig produkt!

Vis profil

Dicentia Norway AS

Nordens største leverandør av cd/dvd/BluRay/Vinyl og trykksaker. Grafisk avdeling for design m.m.

Vis profil

Tore Gustavsen

Lydtekniker og lyddesigner med bred erfaring innen musikk og teater med spesialitet på musikaler, livelyd og systemdesign.

Vis profil

Klype Lyd & Studio

Klype Lyd & Studio tilbyr innspilling og produksjon av demos og plateinnspillinger. Utleie av PA-anlegg til små- og mellomstore scener i Oslo.

Vis profil

Sweet Sound

Sweet Sound er et lite indielabel- og produksjonsselskap som jobber for å få sine artister til å synes i en tøff musikkbransje.

Vis profil

Eide Lydteknikk

Eide Lydeteknikk leier ut alt av lyd, lys, DJ og effekter. Er du arrangør/band/annet, og trenger hjelp til å finne løsningen? Ta kontakt i dag!

Vis profil

Brattanorski

Tilbyr rimelige gitar-timer i Oslo området

Vis profil

Pianist/Keyboardist Tor Kjetil Espedal

Tor Kjetil har bred erfaring som pianist / keyboardist / kapellmester / låtskriver / produsent / prosjektledelse innenfor musikk/kultur/organisasjon.

Vis profil

Lage Berger Jensen

Trommeslager, spiller i Blodspor.

Vis profil

Skoger Lydproduksjon

Et småskala lydforetak. Tilbyr både studio og live-lyd.

Vis profil

Rockworks

Rockworks er et firma som har spesialisert seg på å få nye og fremadstormende så vel som etablerte band og artister visualisert med fotografi.

Vis profil

Ragnarok Media

Ragnarok Media tilbyr en rekke produkter og tjenester innen moderne lyd- og musikkproduksjon.

Vis profil

CANNAVO & NESSE

CANNAVO & NESSE produserer musikk for dine ører og lyddesign til radio-, tv-, film- og spillbransjen.

Vis profil

Mixing og mastering

Hei. Har du innspilt materiale. Jeg kan tilby mixing og mastering av dine låter. Samt redigering/arrangering. Kan også produsere. Chris G

Vis profil

Brenn Alt

Brenn Alt er en konsertarrangør med fokus på metal. Vi holder til i Oslo, og tidligere er bla ansvarlige for Metal 2 The Masses Norway

Vis profil

Farm Studio

Farm Studio er et nytt, profesjonelt og velutstyrt lydstudio med egen studioleilighet i Aurskog/Høland - nær tettstedet Hemnes.

Vis profil

Klangkollektivet

Opp frå Bergens undergrunn har plateselskapet, bookingbyrået og studioet Klangkollektivet vakse fram, og presenterer råbra ny musikk her frå.

Vis profil

Crow studio

Innspillings studio. crowstudio.no

Vis profil