Tilbyderprofil

Gigplanet as

Gigplanet er en markedsplass hvor band og musikere GRATIS kan lage en profesjonell nettside med alt av tekst, lyd, video, repertoar og bilder m.m..

Om Bilder Kontakt

Om Gigplanet as

Gigplanet - utviklet av og for musikere.

Hvem er Gigplanet?

Gigplanet er et norsk aksjeselskap etablert 17. november 2014. Selskapet består av en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

  • 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

Vår ambisjon

Vår ambisjon er å bygge en nasjonal markedsplass som viser det beste av live musikk dette landet har å by på innen alle sjangere og musikkstiler.

Vårt mål

Vårt mål er å gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine fester, eventer og arrangement. Dette skal vi oppnå ved å lage en online markedsplass hvor musikere GRATIS kan registrere seg og hvor kunder enkelt kan sende uforpliktende forespørsler direkte til en eller flere av de bandene eller solistene de ønsker et pristilbud fra.

Kort historikk?

Gründer og daglig leder Geir Johannessen er selv musiker og gjennom mange år har han erfart hvor vanskelig det kan være for kunder å finne dyktige band eller musikere som kan spille på deres arrangementer. Spesielt gjelder dette privatpersoner og mindre, samt mellomstore bedrifter. I 2013 kom derfor ideen med å lage en markedsplass for musikere tilsvarende AirBnB. Siden den gang har han knyttet til seg flere partnere med nødvendig kompetanse og sammen har de jobbet intenst med å utvikle plattformen. I dag kan musikere enkelt selv registrere seg, opprette profilen og administrere/vedlikeholde den. Så snart profilen er publisert vil kunder kunne se dem og sende forespørsler direkte. Alle forespørsler blir varslet til bandets kontaktperson på SMS.

Gigplanet 2018

I 2018 vil Gigplanet slippe sin største oppdatering så langt. Da vil kunde og musikere kunne snakke direkte sammen, musiker kan enkelt sende et tilbud ved å fylle ut et lite skjema og kunden vil kunne booke basert på tilbudet. Alt inne i Gigplanet plattformen. Da oppnår vi målet med å bli AirBnB for musikere :)

Tilbyr

Management
Distr./markedsføring
Musikkgenre
Arbeidsområde

Prisinformasjon

Gigplanet tar kun et 10% formidlingshonorar av honoraret på spillejobber som band eller musikere får gjennom Gigplanet.

Bilder

Lastet opp 18.10.2017 19:56:27

Lenker

link Gigplanet

link Facebook

link LinkedIn

link Twitter

Kontakt/kart

Firmanavn: Gigplanet as
Fylke: Hordaland
By/sted: Fyllingsdalen
Profil opprettet: 18. Oct 2017 | Sist oppdatert: 27. Feb 2018