Tilbyderprofil

CANNAVO & NESSE

CANNAVO & NESSE produserer musikk for dine ører og lyddesign til radio-, tv-, film- og spillbransjen.

Om Bilder Kontakt

Om CANNAVO & NESSE

Hvem er vi?

Vi er Erik Cannavo og Chris Nesse. Begge har utdanning innen lyd- og musikkproduksjon fra Bergen, Norge. Vi startet interessen for musikk hver for oss i 2003, og har jobbet sporadisk med musikk frem til 2011 hvor vi begynte å jobbe med musikk og lydproduksjon på et seriøst nivå. Vi har som fokus å alltid utvikle oss selv. Det er viktig for oss å hele tiden lære nye metoder og teknikker i en bransje som er preget av at «det siste nye» er det beste. Vi mener det aldri er mulig å bli ferdig utlært innen musikk og lyd.

Hvordan jobber vi?

Vi jobber i samme studio, men på hver vår arbeidsstasjon. På denne måten kommer den kreative prosessen raskere i gang, og resultatet blir dobbelt så stort. Utover i prosjekt-tiden sammenligner vi prosjekter og finner riktig vei for vår kunde, sammen med kunden.

Hva er vår filosofi?

Viktigheten av god kvalitet og bruken av folk som virkelig vet hva de holder på med er en trygget for våre kunder. Alle kan få tak i en laptop og produsere musikk idag. Dette skaper kvantitet og ikke kvalitet. Vi streber for å oppnå det som vi mener er kvalitet. I dagens miljø kan man kjøpe slike produkter som vi leverer hos store produksjonsselskaper, men da får man ikke «eget» sound på det man ønsker. Man får gjerne noe som allerede et annet selskap bruker/har brukt. Sammen med kunden vil vi også alltid ha en kontinuerlig dialog for å få laget akkurat det produktet som kunden vil ha. Vi har god erfaring med å produsere lyd og musikk til forskjellige formål, og kan vise til stor dybde- og breddekunnskap innenfor dette feltet.


Tilbyr

Musiker
Musikkproduksjon
Distr./markedsføring
Opplæring
Musikkgenre

Prisinformasjon

Ta kontakt for pris. Ingen jobb er for liten.

Bilder

Lastet opp 31.01.2015 22:52:20

Lenker

link Hjemmeside

link Facebook

link Soundcloud

link Twitter

Kontakt/kart

Navn: CANNAVO & NESSE
Fylke: Hordaland
By/sted: Øvre Ervik
Profil opprettet: 29. Jan 2015 | Sist oppdatert: 31. Jan 2015