Tilbyderprofil

AudioBug

AudioBug leverer musikk og lyddesign til alle medier. Gjør også mix, master og andre relevante oppgaver. www.audiobug.no

Om Bilder Prods Kontakt

Om AudioBug

www.AudioBug.no

www.facebook.com/AudioBugNorway

www.soundcloud.com/audiobugnorway


AudioBug er et kollektiv bestående av produsenter, komponister og musikere som ønsker å tilby en profesjonell tjeneste av høy kvalitet ovenfor produsenter av underholdning. Vi retter oss spesielt mot TV, film, radio og reklame, men utfører også mange andre lyd- eller musikkrelaterte oppdrag.


Om du trenger reklamelyd, lyddesign, radiolyd, dialogeditering, musikkproduksjon, miksing, støyfjerning eller andre relaterte oppgaver, er vi klare for utfordringen!

Ta kontakt for en hyggelig prat!AudioBug består av:

Simen Lähdesmäki Fosse

Simen L. Fosse er 22 år gammel, har studert ett år på NISS Lydproduksjon, og går nå i sitt andre år på NKH Musikkdesign. Han spiller gitar i Honningsvåg-bandet Moillrock, og står som produsent og tekniker på samtlige utgivelser av bandet. Hovedinstrument er gitar, men han spiller også synth i metallbandet Wellfear.

 

Simen er leder i AudioBug, og har sine interesser og lidenskaper i miksing, livelyd, låtskriving, musikkprodusering og studioarbeid.

Har jobbet live med bla. Oscar Danielson, Nissa Nyberget, Henrik Thodesen, Christian Ingebrigtsen, My Favorite Enemy, Trendsettarklubben, Damage Inc og flere.

 

Simen er også teknisk sjef på Perleporten Kulturhus i Honningsvåg.


Mikael Hope

Mikael Hope er 22 år og går også sitt andre år på NKH Musikkdesign, og har hovedinstrument piano/synth/keyboard.

 

Mikael er opptatt av musikk til media, blant annet til film, spill, radio og TV. Tilbringer mye tid på å lage både orkestrale og synthersizer-scores.

 

Har blant annet komponert og spilt inn musikken til medaljeseremonien i Holmenkollen 2014. Har også gjort reklamespotter for diverse bedrifter.


Tilbyr

Musikkproduksjon
Lyd, lys, scene
- Noe av det vi kan tilby i AudioBug Miksing Mastering Komposisjon Lyddesign (Film, radio, TV) Filmmusikk Lydeditering (Også instrumenter; trommer, bass, gitar) Voiceovers Backlinetekniker Lydmann
Musikkgenre
-

Prisinformasjon

For pristilbud, kontakt oss på info@audiobug.no

Bilder

AudioBug Logo

Produksjoner

Trendsettarklubben - Gravemaskin (Innspilling, produksjon og miks)

Vadsøbandet Trendsettarklubbens låt "Gravemaskin" som Simen L. Fosse har tatt opp, produsert og mikset. Låta er mastret av Thomas Nilsen. Trendsettarklubben eier alle rettigheter til utgivelsen.

Moillrock - Aldri si aldri (du kommer til å angre)

Moillrocks nyeste singel som Simen L. Fosse har skrevet, tatt opp og produsert. Låta er mikset og mastret ved Fascination Street Studios i Sverige.

Silver Lining

En del av en komposisjon Simen L. Fosse har laget og orkestrert.

IBEN Reklamefilm

En låt vi lagde til IBENs nye video. Se hele filmen her: https://www.facebook.com/video.php?v=686110774835333&set=vb.520692154710530&type=2&theater Musikken er laget av Mikael Hope og Jonas Kraggerud i AudioBug.

Vijñana

Laget av Mikael Hope i AudioBug

Kontakt/kart

Firmanavn: AudioBug
Fylke: Oslo
Profil opprettet: 03. Jan 2015 | Sist oppdatert: 29. Jun 2015