Spillestedprofil

Det Akademiske Kvarter

Kvarteret rommer over 1500 arrangementer årlig, og har plass til 1500 besøkende. Huset går over tre etasjer, har ni rom/scener.

Om Bilder Events Kontakt

Om Det Akademiske Kvarter

Det Akademiske Kvarter er studentenes kulturhus i Bergen.

Huset åpnet første gang i 1995, og har siden deg gang gitt byens studenter mengder av konserter, debatter, teater og andre kultur- og allmenn-politiske aktiviteter. 

Kvarteret rommer over 1.500 arrangementer årlig, og har plass til 1.500 besøkende. Huset går over tre etasjer, har ni rom / scener og maksimalt 14 skjenkepunkt. Det er ca. 10 000 besøkende hver uke.

Kvarteret baserer seg på frivillig arbeid. Det trengs til enhver tid rundt 400 personer til å drive huset, ved å stå i baren, være dørvakt, dekorere rom og så videre. Huset utgjør et ungt og hektisk miljø, og er kanskje den enkleste og beste billetten inn til kjernen av studentverdenen. På Kvarteret er du garantert å få mange gode venner, jobbe med artige ting og få delta på arrangementer du sent vil glemme. 

Navnet “Det Akademiske Kvarter” spiller på en tradisjon om at akademikere hadde et kvarter over oppsatt tid til å møte “presist”. I samme tradisjon var tidligere alle klokkeslett til forelesninger ved norske universiteter satt et kvarter før selve forelesningen. Av denne grunn har en alltid et kvarter til overs for å treffe venner og venninner på Kvarteret.

Huset drives av rundt 400 frivillige studenter, og gir deg sammen med våre arrangører et vell av opplevelser hele semesteret gjennom. 

Kvarteret er rullestolvennlig og har heis i bygget. Inngangspartiet har heller ingen trapper.

Tilbyr

Spillested

Prisinformasjon

På utvalgte lørdager i semesteret arrangeres det Helhus, da koster det 50 kr for å komme inn, og man har tilgang til alle arrangementene som skjer. Torsdag og fredag arrangeres det konserter, da med egen billettering.

Bilder

Kakkmaddafakka - 11.11.14
Duus - Eggstockfestivalen 2014
Emilie Nicolas - 23.10.14
Publikum til Major Parkinson 5 year anniversary
Hurra Torpedo, 23.09.2010
Team Me, 26.02.2012

Events

Ingen fremtidige eventer registrert

Tidligere eventer

17.01.2015 kl. 19:00
link KickOff-Helhus

Lenker

link Kvarteret på Facebook

link kvarteret.no
- For mer informasjon om alt som arrangeres hos oss, ta en titt på hjemmesiden vår.

Kontakt/kart

Firmanavn: Det Akademiske Kvarter
Fylke: Hordaland
Profil opprettet: 06. Jan 2015 | Sist oppdatert: 06. Jan 2015