Annonse

Musiker søkes

Band søker KV vokalist

Vi trenger en ny vokalist, da vår kjære vokalist ikke har tid og mulighet til å være med lenger
Vår musikk er en blanding av pop, rock,indi, dance, bandet heter Bobby And The Crew (BATC)

Musikkgenre

Mer informasjon

Bobby And The Crew, er ledet av Bobby som også er låtskriver og bandleder, BATC er et låtskriver band.

BATC utgir og spiller stort sett egne låter,men har et par coverlåter på reportoaret.vi er et uavhengi band, Det kan ha sine fordeler.BATC låter anderledes enn andre band og ønsker å være det, da vi ikke ønsker å være kopi av et annet band,eller artist,BATC ønsker heller ikke å være bundet til bare en musikk stil heller.Vi har ikke jobbet så mye med promo i hjemlandet, men det skal vi nå.BATC har vært et side prosjekt fram til 2021, Nå er det full fart, derfor mange nye låter i 2022, 2023.

Vi holder til på østlandet med base på Fosser, Aurskoghøland.Hvis du tenker, Å fy faan det er langt fra Oslo!! 45 min,vI kan ordne henting og vi kan også øve på øvings hotellet i Oslo, SÅ ØVER VI IKKE MER EN GANG I MÅNEDEN!! da du vil få alle singback, å kan øve hjemme.Vi jobber målbevist og elsker å drive med musikk, Vi samarbeider med en produsent i sverige.Hva trenger vi , En som først og fremst liker å synge,en som kan bidra og hjelpe til når det trenges,Ikke noe krav at du må ligne vår forrige vokalist og live jobbene er stort sett på Østlandet, Her er det mange muligheter for samarbeide,Ved utgivelse som du blir med på, vil navnet ditt følge utgivelsen som FKS LET THE CANDLE BURN, Når det gjelder penger som ofte er en grunn til krangel i et band, så har vi ingen gjeld, alt er nedbetalt, full PA og utstyr ,Ved live jobber deler vi likt.Da vi ikke spiller live så ofte , kan du fint ha andre prosjekter eller annet band ved siden av,Vi kan tilby fast betaling for hver øving,jobb. Du kan gjerne være en Session vokalist, hvis det er Ønskelig,uten å være medlem eller andre forpliktelser, syng,jobb,penger, Ikke vær redd får å prøve deg her, Vi har alle startet et sted! Sjekk vår facebook side+ nettet.Vi er på alle musikk platformer.


Jeg Bobby synger, korer, reportoaret er på 15 låter og vi ønsker å holde det der, det betyr ca en konsert på maks en time, hvorav 9 låter tilfaller lead vokalisten. Vi er spilt på radio over hele verden og akkutat nå har vi en ny singel ute som ligger på 17 plass på US Top 20 ( A DAY OFF) Vi er mye spilt på radio i UK og USA,Vi følger en plan og gir ut en ny singel Ca hver 4 Måned( fra 2021). BATC finnes over alt på nettet.Så sjekk oss ut! OBS noe av det gamle stoffet spiller vi ikke! Vi får fine anmeldeser .

BATC ble reorganisert etter coroanen.Legger ved et bilde av meg Bobby,bandet, og vår tiligere vokalist

Så ta kontakt for en prat !

Hilsen Bobby

Bilder

293095094_137012759007985_5770034683597367176_n(1)
IMG_9967 (3)
IMG_9959 (2)
US TOP 20 A DAY OFF

Kontakt

Kontaktperson: Bjørn
Fylke: Akershus
By/sted: Fosser
Annonse opprettet: 03. Aug 2023 | Sist oppdatert: 14. Aug 2023