Annonse

Musiker søker andre

Jazz/rock/RNB/ Sanger søker band

Hei! Jeg er en jente på 18 år som ønsker å starte opp i band, helst rundt alderen min Jeg trives godt innenfor Jazz, RNB, rock, pop og indie. Som sanger ønsker jeg å få til noe som en gruppe:)

Musikkgenre

Mer informasjon

Nå synger jeg hos sangpedagog en gang i uken hos muno musikkskole, tidligere har jeg synget en helt annen sjanger enn jeg gjør nå, Opera. Sjangerne jeg synger nå er mer rock, jazz, RNB osv…, og jeg lærer mye av Muno, men ønsker å bruke det i et band… Jeg ser derfor etter folk på min alder som spiller ulike instrumenter og ønsker å få til noe innenfor musikk:)


Jeg har vært innen en del sjangere, og trives i de fleste men spesielt jazz, rock, pop, blues, RNB, Soul, indie og Opera (litt rap) er sjangere jeg mestrer mest (Og hører mest på). Gjerne noen som er glad i litt rytme som Michael Jackson, Lauryn Hill, Elvis Presley, Arctic Monkeys, Alicia Keys, Amy Winehouse og ikke minst Queen????


Nå ser jeg etter noen som vil prøve å lykkes innen musikk, det er greit om det ikke for seriøst. Det hadde likevel vært veldig givende å lykkes ordentlig! Så om du spiller et instrument, er rundt 16-23 år cirka, elsker musikk oooog trenger en sanger hehe, gjerne ta kontakt??

49C7F694-065C-49B8-B9B9-6789B20DF846

Kontakt

Kontaktperson: Ingrid sofie
Fylke: Vestfold
By/sted: Drammen
Annonse opprettet: 03. May 2023 | Sist oppdatert: 05. May 2023