Annonse

Musiker søkes

Themockracy søker kvinnelig vokalist

Vi søker kvinnelig vokalist og frontfigur til vårt band Themockracy, annonse kan du finne både på Facebook & Instagram @themockracyband

Musikkgenre

Mer informasjon

Vi søker kvinnelig vokalist og frontfigur.


Vi er et rocka band med røtter i punk, rock, heavy og metal. Hvor vi faller ned i dette sjangerlandskpet varierer nok etter hvem du spør, men vi er først og fremst et Live band som legger vekt på å gi publikum et show de husker. 

Bandet består av Yngve på gitar, Vegard på bass og Marion på trommer.


Du er en kvinne mellom 28 - 45 år (Ca.) Du synger rock og har en viss stemmekontroll og range. Er ikke redd for å ta scenen og stå i sentrum, og du leder bandet an utad, med støtte fra et samkjørt og godt fungerende band.


Vi skriver alle låtene våre sammen, men vi har alle stor frihet i skaperprosessen. 

pr. nå har vi solid sett med originale låter på opp mot 90 min. Men jobber hele tiden med å skrive og utvikle låter og sceneshowet vårt. Det er flott om du bidrar i låtskrivingen og at du er aktivt med i tekstarbeid, da det til syvende og sist er vokalisten som fremfører ordene vi skriver. Spiller du et instrument er det også et pluss men ikke en nødvendighet.


Themockracy er et seriøst band med eget øvingslokale i Oslo og ambisjoner om å igjen etablere seg som et aktivt band med jevnlige spillejobber og plateutgivelse.

Vi legger stor vekt på trivsel i bandet og det er viktig at vi trives i hverandres selskap. Vi øver to ganger i uka, noen ganger mer.


Er du vår nye frontfigur? 

Ikke nøl med å ta kontakt, jo før, jo bedre.

Mer informasjon finnes på Themockracy.no 

Ta kontakt med oss på:

Themockracyband@gmail.com

94816CBF-9036-4BC7-A58B-95B0D4241435

Kontakt

Kontaktperson: Marion
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 19. Feb 2023 | Sist oppdatert: 19. Feb 2023