Annonse

Musiker søkes

Vokalist søkes til spennende prosjekt i Oslo-området!

Onkel Frans Band søker fremoverlent vokalist (kvinne/mann) for spennende prosjekt i Oslo området. Musikkstil vise/folk/svensk a la Cornelis Vreeswijk, Lisa Ekdah, Ulf Lundell etc

Musikkgenre

Mer informasjon

Jeg spiller i et band som heter Onkel Frans Band (ligger noen sanger på Spotify), med meg på bass, samt trommer og gitar. Vi spiller en del svensk vise/folk, med klar hovedvekt på Cornelis Vreeswijk, men også litt Lisa Ekdahl, Thomas Ledin, Bo Kaspers osv. Vi er alle erfarne hobbymusikere i 40-årene som har spilt i ulike band "hele vårt liv" og øver ca en gang i uken på Lysaker. Vi har hatt noen mindre oppdrag og konserter men ønsker helt klart mer av det, altså spillejobber på mindre scener i Oslo-området. Vi er strukturerte, omgjengelige og samarbeider godt.

Vi er nå på jakt etter en vokalist som brenner for denne typen musikk, altså litt vise / folk / svensk etc…... Vi er åpne for annen musikk og andre artister, men ønsker oss en fremoverlent mann eller kvinne som gjerne spiller et instrument i tillegg til å være en god frontfigur.

Kan det være deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat om et spennende prosjekt.


Vh Espen Bautz-Holter

Tlf 97 66 93 55

Bilde Onkel Frans Band

Kontakt

Kontaktperson: Espen
Fylke: Oslo
By/sted: Oslo / Lysaker
Annonse opprettet: 23. Aug 2022 | Sist oppdatert: 24. Aug 2022