Annonse

Musiker søker andre

Korsangere

Anglikansk Kormusikk. Ønsker å framføre den tradisjonelle engelske Kormusikken

Musikkgenre

Mer informasjon

Dirigent og organist ønsker å stifte et profesjonelt kor (S-A-T-B). Anglikansk kor- og katedralmusikk. Vil gjerne videreføre den engelske kortradisjonen i Norge.

Det forventes kunnskap om noter, musikk og korerfaring. Ingen norsk kortradisjon ønsket. Det skal møtes for å øve og ikke for å utveksle mat-oppskrifter. Korøvelser avholdes en gang i måneden på en lørdag eller søndag. 4-5 timer inkludert pauser. Korøvelser er obligatoriske.

Hvis du er interessert, men vet at du kanskje må jobbe i helgen, kan du ikke delta. Ingen forestillinger på Sangkafe, Basar eller Grendahus. Kun kirker (Konserter og Choral Evensong).

Korøvelsene skal være effektive og harmoniske. Korøvelsene vil finne sted på forskjellige steder, som vil bli diskutert og avtalt på forhånd.

Det hele høres veldig brutalt ut, men skal du lage et godt kor må du ha disiplin. Jeg vet at det finnes sangere som er så interesserte i Norge. Ønsket alder fra 26-52 år.

Selv tar jeg med meg mange års korerfaring fra England og Irland på høyt nivå. Korøvelsene der er noen ganger veldig harde, men verdt det. Alle forestillinger består av kvalitet.


Ikke vær redd å ta kontakt via E-Post info@soul-of-music.org

www.soul-of-music.org


Joakim Nygård

Cathedral Choir

Kontakt

Kontaktperson: Joakim
Fylke: Sogn og Fjordane
By/sted: Måløy
Annonse opprettet: 21. Jun 2022 | Sist oppdatert: 21. Jun 2022