Annonse

Musiker søkes

Kvinnelig vokalist søkes til rock/hard-rock band

Kvinnelig vokalist søkes til Arised - et band som skriver og spiller melodiøs rock/hard rock. Vi ønsker ei dame i alderen 30-50 som ønsker å være med å skrive og synge som frontfigur i bandet.

Musikkgenre

Mer informasjon

Kvinnelig vokalist søkes til rockeband i Trondheim

Arised er et band lokalisert i Trondheim som i all hovedsak spiller og skriver egne låter. Bandet består at 4 karer i 40-årene som dekker 2 gitarer, bass og trommer. Vår musikkstil går mot melodiøs rock og hardrock - og er gitardrevet. Noen av låtene våre (i hovedsak allerede utgitt musikk) finner du her: https://www.reverbnation.com/arised/songs og på de vanlige kjente streaming-plattformene.


På vår videre reise med nytt album har vi skrevet 10 låter (og har mange fler på gang), og arbeider med musikalsk arrangement og produksjon av låtene. Låtene spenner fra melodiøse ballader til mer rocka gitardrevne musikkstykker.


Dersom du har en låtskriver og vokalist som vil frem ønsker vi at du tar kontakt. Det er ønskelig at du presenterer dine evner i form av å skrive tekst og vokal til låten "Homeless child" som er et eksempel på vår mer melodiøse og følelsesladde rock: https://open.spotify.com/track/2HlyEwXMmhgMZa869Q4TSO?si=e341a7a3091f4f9a. V


Ta kontakt på e-post contact@arisedofficial.com, her på Musikkplassen eller kontakt Thomas Lidahl Mørtsell på Facebook.

Homeless Child

Kontakt

Artist-profil: Arised
Kontaktperson: Thomas
Fylke: Sør-Trøndelag
By/sted: Trondheim
Annonse opprettet: 12. Jun 2022 | Sist oppdatert: 12. Jun 2022