Annonse

Musiker søkes

Latinamerikansk jam-session

Spiller du eller er du nysgjerrig på latinamerikansk musikk? Da søker jeg deg til jam-session! Tocas musica latinoamericana? Te estoy buscando para jam-session!

Musikkgenre

Mer informasjon

Jeg er en musikkstudent i Oslo med spesiell interesse for forskjellige typer tradisjonell musikk. Nå for tiden utforsker jeg den rike verden av latinamerikansk musikk og derfor ønsker jeg å organisere jam-sessions med andre musikanter med nysgjerrighet og/eller kjærlighet for denne musikken. Ideen er å ha et lekent, åpent og uforpliktende samspill med musikkglede som viktigste ingrediens!


Jeg er interessert i å utforske hele bredden av musikk basert på latinamerikansk tradisjonell musikk og ha en fri blanding av sjangre og instrumenter. Derfor er alle typer instrumentalister velkomne, vokal, gitar, fele, trekkspill, fløyte, blås, treblås, bass, perkusjon ikke minst..og alt der imellom. Det eneste er at jeg ønsker å ikke være avhengig av strøm og rigging så jeg søker først og fremst akustiske og bærbare instrumenter. Både folk med erfaring med latinamerikansk musikk og folk som aldri har prøvd seg på det før er ønsket, og alle aldre, kjønn, nasjonaliteter osv.


Her er en link til akkordskjemaer til musikk jeg har kjennskap til som kan være aktuelt å spille:


https://drive.google.com/drive/folders/1uMDpJxC_qLqN_TeK4MATi-SE8xKCFVK8?usp=sharing


Her vil jeg fylle på fortløpende. Er mine personlige notater men skal være mer eller mindre forståelig for andre også. Forslag til musikk er ønsket!


Her har jeg lagt noen opptak for å demonstrere litt hva jeg har å by på musikalsk:


https://www.youtube.com/playlist?list=PL2UrW_gkFB0NSRz8Qe7iduLOXC0dY01Wq


Interessert? Bli med på en jam-session! Send meg en melding :)

Kontakt

Kontaktperson: Håvard
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 29. Jun 2021 | Sist oppdatert: 01. Jul 2021