Annonse

Musiker søker andre

Låtskriver/ komponist søker talentfulle musikere

Hei, jeg er en låtskriver & komponist som søker talentfulle musikere *trommeslager, elektrisk gitarist, pianist/ keyboard/ synthesizer, andre strenginstrumenter, musikkproduksjon.

Mer informasjon

Hei, jeg er en låtskriver & komponist som søker talentfulle musikere *trommeslager, elektrisk gitarist, pianist/ keyboard/ synthesizer, andre strenginstrumenter, musikkproduksjon. Jeg er også open til andre låtskrivere og komponister men krav til høyt eksperimentell og alternativ kompetanse.


Jeg selv spiller gitar på hobby nivå og kan plinge på piano og enkel rytme trommer. Mitt bidrag er i all hovedsak låtskriving. Jeg også komponerer musikk og utøver rytmegitar. Min favorittsjanger er eksperimentell progressiv alternativ rock, selv om det i seg selv ikke sier mye er noen av mine største innflytelser Pink Floyd, Radiohead, Queen, Daft Punk, ELO, Foxygen, The killers, Muse, Television, Vampire weekend, MCR, osv. altså veldig spredt/ forskjellig musikk.


Om du er interessert i dette gjerne send meg en melding om hva du gjør, dine ambisjoner (må være på høyt nivå) og din musikkinteresse, eksempel sjanger eller favoritt band/ musikk.


Jeg ønsker ikke å røpe så mye her men jeg er veldig glad i konseptalbum og easter eggs i sanger / album. Jeg er meget eksperimentell i låtene jeg skriver og er en fan av psykologi og liv til død.

476FD20E-8D4F-4C36-98A2-2E593E796F4F

Kontakt

Kontaktperson: Jan Daniel
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 01. Mar 2021 | Sist oppdatert: 01. Mar 2021