Annonse

Musiker søkes

The Red Current søker trommeslager og keyboardist

The Red Current er et Osloband som består av musikere med lang fartstid som låtskrivere og plateartister. Bandet er i en overgangsfase og søker trommeslager og keyboardist til å være med på reisen.

Mer informasjon

Trommeslager og keyboardist søkes


The Red Current er et Osloband med dype røtter i et vidt spekter av sjangre gjennom tidene, og lang fartstid som musikere, låtskrivere og plateartister i forskjellige sammenhenger.


Vi består i dag av Rafael Berg (vokal, 47 år), Øystein Ange (gitar, 46 år) og Bjørn Løkling (bass, 39 år). For tiden øver vi regelmessig på Øveriet i Waldemar Thranes Gate 98.


Repertoaret er bygget opp av egenkomponert materiale som gjerne kan beskrives som mangslungen, voksenungdommelig, følsom og leken kunstrock. Vi er influert av et vell av artister fra fortid og nåtid, og kanskje særlig av folk som David Bowie, Elvis Costello, Beach Boys og Daniel Johnston. Som trio har vi til nå delvis støttet oss på elektroniske backingtracks arrangert på MacBook.


Nå ønsker vi å inkludere enda to dedikerte brødre i ånden i form av en dyktig trommeslager og en glitrende keyboardist som vil være med å ta bandet inn i studio, opp på scenen og ut i verden. Stikkord til noen egenskaper vi setter pris på er som følger: Låtfokusert, dynamisk, samarbeidsvillig, løsningsorientert, satsningsvillig, strukturert, allsidig, tålmodig, lidenskapelig, fjellstø, lyttende.


Les mer om bandet på denne siden og send PM med tanke på videre avtale:


https://www.facebook.com/TheRedCurrent/

The Red Current Live at Rock In

Kontakt

Kontaktperson: Øystein
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 07. Feb 2021 | Sist oppdatert: 07. Feb 2021