Annonse

Musiker søker andre

Vil du være med å starte et soul-/funkband?

26 y/ vocalist who wants to start a band to jam and make music! I write myself and would love to play my own songs with a band, but even more to make music together with other people.

Musikkgenre

Mer informasjon

Hei!

Her har du nok en vokalist på leting etter band. Jeg har et stort register og trives med å synge både jazz/pop og mer upbeat soul/funk, så jeg tror vi kunne hatt det moro sammen! Det er ikke bare musikken, men den gode stemninga når musikken deles jeg håper å finne. Feelingen er viktigst, utover det er det ikke så nøye om du spiller sax, strenger eller synth. Fett om du tør/vil synge litt også.


Jeg ønsker å få låter med litt god gammaldags trøkk tilbake på scenen, både ballader og danselåter, a la Queen, Aretha Franklin og co. Du veit, sånne type låter som får en til å ville danse eller synge for full hals, om de, til vår store overraskelse, hadde blitt spilt av litt seint på en fest.


Jeg håper å finne avslappa folk som vil spille på hobbybasis, men som gjerne også har litt ambisjoner, som f.eks. å gi ut musikk og spille litt konserter.


All nationalities are of course welcome! I speak Norwegian, French, English and a bit of a mediocre Spanish, so I’d love to get together a multicultural mix.

B18DC945-BEE6-4D0F-A424-EC99EA8D9215

Kontakt

Kontaktperson: Caroline Slattum
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 06. Feb 2021 | Sist oppdatert: 29. Apr 2021