Annonse

Musiker søkes

Hobbyband med ambisjoner søker 1 bassist og 1 trommis til nytt prosjekt

Vi er et band på 4 personer (2 gitarister, 2 sangere) som nettopp begynt å spille sammen. Vi søker en basist og en trommis. Vi spiller blandet musikk men med utgangspunkt i rock.

Musikkgenre

Mer informasjon

Vi er 4 personer i blandet alder og kjønn som nettopp har begynt å spille sammen. 2 spiller elgitar, 1 akustisk gitar og sang, og 1 på sang. En av oss er mer rutinert og har tidligere spilt profesjonelt.


Da vi er i begynnelsen på vårt felles musikkprosjekt, har du som begynner å spille med oss stor mulighet til å være med og bestemme retningen for dette prosjektet :) Vi utøver musikk som hobby, men har ambisjoner om å på sikt (når samfunnet har åpnet igjen og vi har spilt sammen lenge nok) spille live. Som utgangspunkt skal vi ses 1 gang i uken (på Kjeller i Lillestrøm, link til øvingslokalet: https://www.musikk.no/akershus/prosjekter/dpo-kjeller?fbclid=IwAR1SljfdHUn_wnZ07cbtv3xUaXHwVzOV1eL81MKCUxcS6Z3rZFIQaLgNT2c) og spille sammen i 3 timer, for å deretter øve hjemme hver for oss.


Vi er som sagt i starten av vårt musikkprosjekt, og ønsker spille forskjellige typer sanger, men med rock som utgangspunkt. Eks. på band vi har prøvd spille sangene til er Metallica, CCR, Neil Young, Jeff Buckley, Bryan Adams m.fl.


Vår ambisjon er hovedsaklig å lære oss sanger/covers for å kunne fremføre disse live i fremtiden. Men vi vil også prøve å spille egne låter.


Hvis du synes dette høres interessant ut, vennlig send PM.instrumenter

Kontakt

Kontaktperson: Peter
Fylke: Akershus
By/sted: Lillestrøm
Annonse opprettet: 28. Jan 2021 | Sist oppdatert: 28. Jan 2021