Annonse

Musiker søker andre

Låtskriver søker band

Hei, jeg er en mann på 29 år som har skrevet låter i 14 år og søker et likesinnede band som er på et nokså høyt musikals nivå, jeg har dette drivet jeg blir gæren av og må bare få gjort noe med det.

Mer informasjon

Hei, jeg er en mann på 29 år som har skrevet låter i 14 år og søker et likesinnede band som er på et nokså høyt musikalsk nivå, jeg har dette drivet jeg blir gæren av og må bare få gjort noe med det.


Jes selv kan basic gitar som kan fungere som rytme.


Jeg er ekstremt ambisiøst og ønsker å lage konsept. Jeg hører på så forferdelig mye forskjellig musikk at det er vanskelig å forklare hva jeg ser etter, men vil kalle den nærmeste forklaringen “alternativ progressiv rock”.


Jeg vil ramse opp noen tilfeldige band for å gi en viss forståelse av min smak:


Arcade fire - Daft punk - David Bowie - Dire straits - Electric light orchestra- Foxygen - Jonathan Wilson - The killers - Muse - My chemical romance - Pink Floyd - Queen - Ramones - Red Hot Chili Peppers - The Rolling Stones - System of a Down - Television - Vampire weekend.


Store innflytelser i min barndom var The Beatles & The Kinks.


Jeg har skrevet mer enn jeg orker å gå gjennom, så og si alt er søppel i mine øyne og ønsker å skrive til et konsept som er ganske mørkt, så og si alt jeg skriver er i retning smerte, sorg, ellers alt som er feil, så dere forstår hvilken retning jeg skriver.


Jeg er ikke ute etter noen som ikke forstår kunst i musikk, eller ikke har enorme ambisjoner for fremtiden.


ta gjerne kontakt og send meg gjerne noe lydklipp, jeg kan også sende tilbake tekst på forespørsel så lenge det aldri på noen måte blir kopiert og brukt.


Om du som leser føler alt dette treffer blinken så ta gjerne kontakt.

Mvh Daniel

3EB02839-1124-43F9-B212-869AE2A574BA

Kontakt

Kontaktperson: Jan Daniel
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 11. Dec 2020 | Sist oppdatert: 11. Dec 2020