Annonse

Musiker søkes

Skal vi pipe sammen, når vi finner hverandre i jammen...?

Ser etter en spennende og hyggelig musikksamarbeid, å kunne finne nye vibrasjoner og relasjoner, sammen med andre hobbymusikere i Oslo områder...

Mer informasjon

Hei hei! Jeg hetter Ammar og er opprinnelige fra Persia. Er 37 år men veldig livlig og ung for alderen.


Jeg driver hovedsakelig med vokal, gitar og piano i noen år. Har prøvd også en del på sitar, cello, fiolin og munnspill. Av musikkteori vet jeg lite om, men har et skarpt gehør som blir da nøkkelen til å finne andre i jamming som amatør. Jeg hører på all slags sjangere. Generelt liker jeg lyder og er veldig nysgjerrig på dens påvirkning i psyken vår og verden vi oppfatter og fornemmer rundt oss.


Type sjangeren jeg stort sett er opptatt av er ur-psykedelisk-folke-musikk. Selv driver med å blande forskjellige folkemusikk. F.eks. å blande mongolsk strupe singing med piano, til tradisjonelt persisk med gitar osv. Ikke minst indianermusikk og ur-afrikansk. En kan kanskje kalle det også spiritualistisk musikk.


Jeg kan godt synge rock og pop også, men de virker litt kjedelig(kan samarbeide med det også) for meg! Da befinner jeg meg mere spekulativ og eventyrlystig når det gjelder eldgammel musikk!


Poenget med denne er å kunne hygge seg over en levende og spennende musikkutforskning og kunne kommunisere og spekulere intuitivt sammen med andre på hobbybasis. Hvorfor ikke?


Jeg bor i Nordre Follo(Oppegård) og det tar 20 min med tog til Oslo.


Jeg er klar til å jamme sammen med deg, er du?


https://soundcloud.app.goo.gl/e9txq


Vi sees...

You do what you need, and you become what you seek...

Kontakt

Kontaktperson: Ammar
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 07. Dec 2020 | Sist oppdatert: 03. Jan 2021