Annonse

Musiker søker andre

Jamming

Gutt (24) søker noen å jamme med på Øvingshotellet. Er selv gitarist, og god nok til at det funker i jam-formatet. Søker jamming med stor J. Lav innsats, men greie ferdigheter fra de involverte.

Musikkgenre

Mer informasjon

Hei. 


Kort oppsummert: Søker noen å jamme med fordi jamming er kjekt og eg er lei av å spille alene.  


Søker hva?: Selv spiller eg gitar (akustisk og elektrisk). Har spilt i cirka 10 år og er ganske god (men ikke fantastisk, men absolutt god nok for jamming). Er spesielt glad i å improvisere, men er medium glad i å øve og forberede meg. Så det eg leter etter er noen som: a) Er relativt gode til å improvisere (slik at ting går litt av seg selv når man begynner å spille), b) Ikke har altfor høye forventinger til struktur, c) Like å spille rock, blues, indie, folk og egentlig alt som er bra og kan jammes til. Så oppsummert søker eg noen som kan spille på et godt nivå og som som savner å spille i band, men er for travel til å forplikte seg til noe seriøst. Er det deg?


Instrumenter: Formatet eg ser for meg er: 1. Tromme (uten tromme blir det mindre gøy), 2. Bass (ikke oblig, men absolutt foretrukket, og 3. Èn gitar til (men dette er heller ikke et must).


Hvor ofte: Ikke altfor ofte, men 1-2 ganger i måneden kan være et greit utgangspunkt.


Hvor: Øvingshotellet på Grünerløkka.


Når: Resten av høsten er eg ganske travel, så ser mest for meg at dette blir mest aktuelt til våren, men kan få til noen øvinger post 6. november.


Gi meg en lyd. Dette kan jo bli kjekt dette.


Vennlig hilsen


Matias Robberstad Vangen
IMG_20201012_185152

Kontakt

Kontaktperson: Matias
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 31. Oct 2020 | Sist oppdatert: 09. Nov 2020