Musiker søker andre , Hobby/fritid

Vokalist søker andre musikere (vokalist, gitarist, trommis, fiolinist, bassist, pianist etc.)


Heisann!
Er ein entusiastisk hobbymusiker som sikter etter å finne andre å jamme, utforske og skape musikk sammen med. Det ultimate hadde vært, med tiden, å fremføre, ta spillejobber og underholde. I utgangspunktet er jeg dog bare ute etter å ha noen å være musikalsk med.

Erfaringsmessig så har jeg som ung gått i kor, har vært innen kulturskolen og gått til sangpedagog. Ellers synger jeg mye og har utforsket mange ulike teknikker. Holder for tiden på med en masteroppgave i logopedi. Har i denne sammenheng tilegnet meg ein del kunnskap om det kroppsfenomenologiske. Vil med dette omtale meg som ein noe dyktig, selvlært sanger, uten profesjonell erfaring eller utdanning.

Musikksjangere som særlig treffer meg er folkemusikk, electronica, klassisk, eksperimentell, jazz, hiphop, blues og soft rock. Min guru er Susanne Sundfør, ellers liker jeg Wardruna, Blood Orange, Leonard Cohen og Emilie Nicholas for å nevne noen.

Genre
Akustisk, Alternativ, Blues, Eksperimentell, Elektronisk, Folk, Gitar, Hiphop, Indie, Jazz, Klassisk, Piano, Pop, Soul, Vise, Vokal

Kontaktperson:
Helena
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
Fylke:
Oslo
Registrert:
13. feb (endret 14. feb)
Relaterte aktører:

Gi din kommentar