Musiker søkes , Seriøst utøvende

Trommeslager/perc søkes til Stavange regionen


Jeg søker allsidig trommeslager/perc i Stavanger regionen med en sterk rot i 70 tallets musikalske smeltedigel . Låtskrivingen min er sterkt inspirert av Blackmore/Gilmour med de ytterpunktene dette gir. Nedpå låter med flyt og stemninger mot det lyse med brytninger mot det mørke i doom, eller røffe riffbaserte låter i prog-retninger. Trommeslager må være allsidig og være åpen for nye ting og rytmer innafor(eller utafor) komfor-sonen. Riff i 9/8 dels takt låter fett når koden knekkes. Her er det en herlig mulighet for en trommeslager som vil utfolde seg i de sarte melodiske tema, til de røffe/sinte riff i proggens verden. Ambisjonsnivået mitt er middels høyt med fokus på låtskriving gjennom vinteren og låtmaterialet begynner nå å bli stort. Og etappevis jobbing mot studio(min gamle venn i Studio 110), og single spillejobber jevnt fordelt for å teste låtvalg mot publikum. Eget preprodrom på Rockeriet har alt som er nødvendig for stegene videre. (Tilpasses etter ønsker og behov.)
Er du den jeg søker; bør du ikke være for opptatt med så mange andre musikalske prosjekter, men kunne avsette et par øvinger samlet i uken. (Hyppige intervaller på øvinger er mer effektivt enn en lange øving.) Send meg en pm med litt bakgrunnsinfo slik at jeg danner et bilde. Og er det noe vi kan bygge videre på, sender jeg deg noen linker slik at du har noe underlag for en jam sammen med meg på Rockeriet. Jeg ønsker å bruke litt tid på denne posten, siden dette blir bandets ankerpost og styrende for det meste musikalsk.
Spigerfabrikken la vi ned sist sommer, og det er for meg steget videre til å stå friere til å lage de låtene jeg personlig ønsker å sette rammene for når jeg har hele ideer. Som ikke var mulig den gang. Men samtidig vet jeg at jeg er sprudlende av musikalske ideer, og kapellmester i bandet (som ikke er meg i denne settingen) har evnen til å rydde litt i ideene og gir et forslag på hva som hører sammen og passer i rekkefølge… DA spiller vi på lag <3.
Når jeg har rette trommeslager på plass, blir det en ny annonse om rett tekniker som vil bli verdsatt som produsent (som lydtekniker i 20 år så har jeg spesifikke ønsker i den retningen), samt jeg har behov for ny tekstforfatter som jeg kan jobbe nært med fremover som blir toppen av alt.
Takk for oppmerksomheten. Mvh. Gunnar Håland
https://www.youtube.com/watch?v=lEOzqo9NARY

Genre
Akustisk, Alternativ, Eksperimentell, Gitar, Prog

Kontaktperson:
Gunnar
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
4041 Hafrsfjord
Fylke:
Rogaland
Registrert:
03. feb

Gi din kommentar