Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Sanger og låtskriver som søker en produsent!


Hei!??
Jeg er en 19 år gammel kvinne som bor i Oslo. Navnet mitt er Tamara. Siden jeg var veldig liten visste jeg at musikk skulle være mitt livets kjærlighet. Jeg søker en person som er flink til å komponere i studio og som eventuelt også har en studio. Jeg er en sangskriver og sanger, men desverre er jeg ikke begavet på de tekniske tingene og å få noe til å være i helhet. Jeg kan si hva jeg vil ha, jeg vet hvilken stil jeg vil ha, jeg vet rett og slett hvordan jeg vil ha det komponert, men greier ikke å gjøre det uten hjelp. Musikk betyr utrolig mye for meg og jeg tar det veldig seriøst.

Derfor ønsker jeg hjertelig velkommen til alle produsenter der ute som vil skape noe magisk, otherwordly og vakkert med meg. For det meste liker jeg all type musikk, men min stil er nok mest alternativ, elektronika, pop/rock. Men jeg vil gjerne lage mye forskjellig. Er det noen der ute som syns dette høres spennende ut, blir jeg takknemlig om du tar kontakt.

Artister og band jeg elsker av mitt hele hjertet: Michael Jackson, Stevie Nicks, Fleetwood Mac, Queen, Spice Girls, Duran Duran, Coldplay, George Michael.

Se på bildet jeg brukte, det er vår destinasjon og dit jeg vil føre mennesker sammen med deg.

Tusen takk hjertelig takk for tiden din!

With magic and love,
Tamara

Genre
Alternativ, Blues, Country, Dance, Disco, Eksperimentell, Elektronisk, Funk, House, Indie, Jazz, Pop, R&B, Rock, Soul, Alternativ, Blues, Country, Dance, Disco, Eksperimentell, Elektronisk, Funk, House, Indie, Jazz, Pop, R&B, Rock, Soul

Kontaktperson:
Tamara
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
0139 Oslo
Fylke:
Oslo
Registrert:
08. sep

Gi din kommentar