Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Vokalist/låtskriver søker musikere å samarbeide med


Hei, jeg er en 18 år gammel, ambisiøs vokalist/låtskriver fra Trondheim og ønsker noen å samarbeide/starte band med. Jeg er i starfasen med et prosjekt der jeg ønsker andre musikere som kan være med i studio, spille live og bidra i den kreative prosessen. Har dedikert mye av tiden min til låtskriving de siste årene og har flere ideer med et veldig stort potensiale. Jeg tar inspirasjon fra mange ulike sjangre, og lager et eget særegent produkt av det. Jeg setter nesten ingen grenser, og har ingen planer om å holde meg til en spesifikk sjanger. Noen av de bandene/artistene jeg tar mest inspirasjon fra er Radiohead, Beck, Weezer, Awolnation, Bee Gees, Rage Against the Machine, David Bowie, Neil Young, Kasabian, Franz Ferdinand, The Flaming Lips, MGMT, Sublime, Muse, Queen, Beach House, Red Hot Chilli Peppers, Paramore, Nirvana, Bob Marley, Bruce Springsteen, Father John Misty, Dimmu Borgir, Iron Maiden, The Struts, Glass Animals, Supertramp, Aurora, Mazzy Star, ABBA og Iggy Pop, bare for å nevne noen;)

Hvis du spiller et instrument, vil ha noen å dele ideene dine med, spille live og er motivert så tror jeg vi bør ta en prat. Studio er allerede booket og jeg kommer til å dedikere det meste av tiden min til dette prosjektet fremover. Jeg jobber for øyeblikket med å legge opp markedsføringsplaner og har allerede gjort en avtale med en stor kanal som heter ARTV.
Jeg trenger både trommis, gitarist, bassist og synth-spiller. Du trenger ikke å ha like høye ambisjoner som meg for at jeg skal være villig til å samarbeide, så lenge du spiller et instrument og elsker å drive på med musikk så er det supert.

Genre
Akustisk, Alternativ, Blues, Dance, Disco, Eksperimentell, Elektronisk, Funk, Gitar, Glam, Indie, Pop, Prog, Punk, Rap, Reggae, Rock, Ska, Vokal

Kontaktperson:
Bendik
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
7052 Trondheim
Fylke:
Sør-Trøndelag
Registrert:
22. apr (endret 08. mai)

Gi din kommentar