EVENT

GRIBB rocker Rockers!

ROCKERS - 03.10.2020 kl. 22:00

En helaften med Norsk rock – på Norsk!

GRIBB er et relativt nytt tilskudd på den norske rockestammen!
Bandet kommer fra Kragerø i Telemark og har tatt i bruk sin lokale dialekt.
Det refereres ofte til steder og hendelser med lokal forankring i tekstene.
GRIBB har latt seg inspirere av andre norske artister med forkjærlighet for sin egen dialekt som f.eks. Allison, Raga Rockers, Stavangerensemblet, Unit Five, De Musikalske Dvergene, Karlsøy Prestegaard og Jokke & Valentinerne.
De fire tilårskomne slampene har lang erfaring fra forskjellige band i sitt lokale musikkmiljø.
Alle er vokst opp med de klassiske rockebanda fra 70 og 80 tallet og dette utgjør en felles musikalsk plattform.
Men GRIBB er også fire forskjellige individer som har hver sine musikalske avgreininger, noe man kan høre ved at alle bidrar i like sterk grad med å sette sitt personlige preg på låtene.
Frisyrene har blitt luftigere med årene og ansiktene bærer preg av et levd liv, men de erfarne gribbene vet fortsatt hvordan de skal få klørne i byttet sitt.
GRIBB platedebuterte med en selvtitulert EP høsten 2015 og fulgte opp med singlen «Skadeskutt» i 2018. Sommeren 2019 slapp de sitt første album og på høsten kom singlen «Sjela i skjæra». Musikken tilgjengelig via digitale plattformer som Spotify, iTunes, Tidal osv, men bandet`s siste album «Fus i alt» er også tilgjengelig på vinyl.
På sine konserter kjører GRIBB en fin mix av egne låter og coverversjoner av andre, mer kjente artister og band som feks. Raga Rockers, Dumdum Boys, Jokke & Valentinerne, Marius Muller, The Kids, Jokke med Tourettes, CC Cowboys og Mods for å nevne noen.
Når alt kommer til alt er det ingen tvil om at dette er klassisk rockemusikk med bred folkelig appell, foten går og ølet glir ned. Du blir garantert ikke i dårlig humør av å høre på GRIBB!

Detaljer

Sted: ROCKERS Langesund,
Tid: 03.10.2020 kl. 22:00
Link: //www.rockers.no
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/artist/gribb