EVENT

Miss Tati / ULYDIG

Det Norske Studentersamfund / Chateau Neuf / Betong - 24.08.2017 kl. 21:00

ULYDIG presenterer Miss Tati som første del av sin konsertserie på Betong, Chateau Neuf, 24. august! Konserten vil være en del av Studentfestivalen i Oslo.

Support: TBA

Den norsk/portugisisk/angolanske artisten Miss Tati albumdebuterte endelig tidligere i år med det passende titulerte albumet «Finally, Tati!» og bringer en unik miks av soul, hip hop og RnB.

Hun har lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet. Hun har i løpet av de siste årene hatt bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter, deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017.

- Alle mine låter er på en måte skrevet for eller på scenen. Den beste måten å gjøre ferdig en låt på er å spille den live for å se hvordan publikum reagerer, forteller Tati.

Miss Tati har også vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser, og hennes singelutgivelser har blitt omtalt av internasjonale aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon,
Essence og Timeout London Magazine.

Detaljer

Sted: Det Norske Studentersamfund / Chateau Neuf / Betong Slemdalsveien 15, 0369 Oslo,
Tid: 24.08.2017 kl. 21:00
Prisinformasjon: Medlemmer av Det Norske Studentersamfund: Gratis Andre: 100,-
Link: https://www.facebook.com/events/242212552960370/
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/spillested/ulydig