EVENT

VELKOMMEN TIL PLEKTR!

Betong - 16.03.2017 kl. 17:00

Sammen med Konsertforeningen Betong har Linjeforeningen Creative Industries Management lansert studentfestivalen Plektr. 16. mars inntar seks band og artister scenene på Chateau Neuf for en festaften uten like! Vi har til nå sluppet Razika, Cheap Karma, Himmelhøyt og Blvck O, men har fortsatt noen godbiter på lager!

RAZIKA
Alle som har opplevd en konsert med Razika, vet at det er en fest! Med hitsingler i fleng, byr de på alt fra bittervakre «Vondt i hjertet» fra deres første album, til den nyeste platens maktdemonstrasjon «Faen ta deg». Alt blir servert med Razikas signaturlydbilde, en herlig blanding av indiepop med forfriskende elementer av ska. Razika har gjennom hundrevis av konserter blitt et av Norges beste liveband og finspisset sin blanding av ska, pop og indie.

Nylig slapp Razika singelen «Se deg ikke tilbake», en smakebit fra deres kommende plate. Låten handler om Sylvi Listhaug og Norges håndtering av flyktningkrisen. «Kjære Norge - hvor hardt må hjertene slå?» synger Marie Amdam, på et lydteppe i klassisk Razika-stil med blåsere og handclaps.


BLVCK O
BLVCK O entret den norske undergrunnscenen i 2011 med musikkvideo til låten "I Be Killin Em". Samme året ble utgivelsen nominert til Amandus Prisen på NRK i kategorien "beste musikkvideo". Siden har han bygget seg opp en fanbase i både innland og utland. Dette har ført til over 1 million streams av debut EP'en "The Plot", som kom i sommer. På Si Ingenting remixen hans imponerte han også med å vise at han mestrer å rappe både på engelsk og norsk. I tillegg har han varmet opp for Comptons egen hip hop legende, The Game, ikke en, ikke to, men tre ganger! Det er altså ingen tvil om at det blir spennende å følge med på hva BLVCK O har å by på i 2017!


HIMMELHØYT
Himmelhøyt spiller tight rock på norsk, med punk-attitude og catchy melodier. De leverer en høyenergisk konsertopplevelse og er definitivt ett band man børe holde et øye med i 2017! Etter hvert som konsert-pondusen har vokst seg til, har de opparbeidet seg en lang liste konserter under barten, singelutgivelse via Diamond Club og oppvarming for blant annet Skambankt og Sondre Justad.


CHEAP KARMA
Gjengen fra Kristiandsand tar med seg grove lydbølger til Plektr. I 2016 spilte bandet inn en EP i England, hvor de forente krefter med den store og profilerte produsenten Paul Reeve. Sammen med den tidligere Muse-produsenten skapte bandet en 5 spors EP som slippes 15. september.

Tidligere har bandet gitt ut EP'en "Superfunk" som blant annet fikk 8/10 av NRK Sørlandet, spilt 80+ konserter fra Danmark til Trondheim, delt scene med blant annet Lars Vaular, D'Sound, Madcon, Fjorden Baby, høstet lovord og gode anmeldelser for sine intensive og ville liveshows og blitt plukket ut av et musikkpanel til ett av de mest lovende bandene fra Vest-Agder.

Detaljer

Sted: Betong Slemdalsveien 15, 0369 Oslo,
Tid: 16.03.2017 kl. 17:00
Prisinformasjon: ID: 18+ Billettpris: Ordinær 400,- / Student 300,-
Link: https://www.facebook.com/events/961216177313667/
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/spillested/betong