EVENT

Reise i Drømmetida på Notodden

Snøgghuset - 19.03.2015 kl. 18:00

Alternativt Forum Notodden inviterer deg til
Bålfolket sin "Reise i drømmetida" - er ei fantastisk DYPTGÅENDE meditasjonsreise hvor Bålfolket gjennom sine sammensetninger av urinstrumentene didjeridoo, trommer og vokal skaper en helt spesiell stemning. Den unike sammensetningen av instrumenter i samklang med utøvernes energi, gjør at musikken «vekker deg» - løser opp blokkeringer og spenninger.

Bålfolket er kjent for sin unike lyd og evne til å føre mennesker inn i dyp meditasjon og lydhealing.

BÅLFOLKETs MUSIKK - er musikk uten ord.
Musikk uten ord betyr å forlate tankene. Å forlate tankene er meditasjon. Meditasjon bringer deg tilbake til det opprinnelige. Opprinnelsen til alt er lyd. Når du er i Drømmetida er alt mulig - tid og sted opphører å eksistere.

«Drømmetida» som idè, historie og sagn er urgammel, og kanskje mest kjent fra den Australske urbefolkninga, Aboriginiene. Også nordens egen urbefolkning «Samene» forteller om Drømmetida / Adjagas. Felles for begge er lyden som fører deg inn i DI drømmetid.

Bålfolkets konsept er rettet mot ALLE mennesker – smått og stort. Drømmetida kan hjelpe for fokus og tilstedeværelse i DIN kverdag.

Bålfolket består av 4 veletablerte behandlere med hvert sitt spesialfelt som de har funnet en plattform gjennom: Lydens healende vibrasjoner ? Yoga, pust og Meditasjon ? Naturforståelse ? Sjamanisme og Magi.

Besøk vår hjemmeside: www.baalfolket.no

Eventet koster kr 400 for medlemmer, kr 600 for ikke
medlemmer.

Det er bindende påmelding, du er påmeldt når du har klikket skal på arrangementet.

Du kan også sende Målfrid en sms på 93262638, eller en melding her på f.b.

Velkommen ?

Det blir servert Bålfolket Kaffe, noe attåt... og mulighet for å kjøpe siste cd'en: Out of the Box -Into the Dreaming.

Sitat fra deltager/arrangør:

''Klarer jo ikke la være, LeNa. Hver gang jeg opplever dere "Live" åpnes dører i meg som gir ikke bare healing, men også et bedre liv.''' InKa Naturterapi for kropp og sjel

Detaljer

Sted: Snøgghuset 3670 Notodden,
Tid: 19.03.2015 kl. 18:00
Link: https://www.facebook.com/events/1042684402424914
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/artist/bålfolket