EVENT

Reise i Drømmetida i Hadsel

Din klinikk - 23.01.2015 kl. 19:00

I oktober 2014, hadde vi en uforglemmelig konsert i Neptun Hall, nå er det tid for REISE I DRØMMETIDA i Hadsel.

Bålfolket ønsker og invitere deg med på en uforglemmelig kveld på Din Klinikk på Stokmarknes, fredag 23. januar. ?

Bålfolket sin veletablerte "Reise i drømmetida" - er ei fantastisk meditasjonsreise hvor Bålfolket gjennom sine sammensetninger av urinstrumentene didjeridoo, trommer og vokal skaper en helt spesiell stemning. Den unike sammensetningen av instrumenter i samklang med utøvernes energi, gjør at musikken «vekker deg» - løser opp blokkeringer og spenninger. Bålfolket er kjent for sin unike lyd og evne til å føre mennesker inn i dyp meditasjon og lydhealing.

«Drømmetida» som konsept, historie og sagn er urgammel, og kanskje mest kjent fra den Australske urbefolkninga, Aboriginiene. Også nordens egen urbefolkning «Samene» forteller om Drømmetida / Adjagas. Felles for begge er lyden som fører deg inn i DI drømmetid.

Bålfolkets musikk - er musikk uten ord. Musikk uten ord betyr å forlate tankene. Å forlate tankene er meditasjon. Meditasjon bringer deg tilbake til det opprinnelige. Opprinnelsen til alt er lyd. Når du er i Drømmetida er alt mulig - tid og sted opphører å eksistere.

Bålfolkets konsept er rettet mot ALLE mennesker – smått og stort. Konseptet kan hjelpe for fokus og tilstedeværelse i DIN kverdag.

Bålfolket består av 4 veletablerte behandlere med hvert sitt spesialfelt som de har funnet en plattform gjennom: Lydens healende vibrasjoner ? Yogapust og Meditasjon ? Naturforståelse ? Sjamanisme og Magi.

Velkommen til en magisk start på det nye året ?

klæm fra Lena * Bobby * Kyrre * Anita

Detaljer

Sted: Din klinikk Markedsgata 8, 8450 Stokmarknes,
Tid: 23.01.2015 kl. 19:00
Prisinformasjon: Spesial Pris kr 300,- (full pris 600,-) Servering av Bålfolket-kaffe og noget attått. Det er mulig å betale inn på forhånd, merk da innbetaling ''BF230115'' og sett inn kr 300 på konto 4570.17.12254. Bindende påmelding innen 20. januar til:
Link: https://www.facebook.com/events/327882080738102/
Aktørprofil: https://musikkplassen.no/artist/bålfolket