REGISTRER NY AKTØR

Aktører på Musikkplassen

292 aktører
Nono Music
Ny

Band, Gruppe, Soloartist

Nono Music

Akershus

Hey! I'm Nono. I play and compose Rock & Metal music. Please, feel free to have look on my songs: https://www.youtube.com/user/Nono3549
Felix Singstad

Musiker, Musikkproduksjon, Reparasjon

Felix Singstad

Nord-Trøndelag

20år, Spiller akustisk/el-gitar i Genre: Rock,vise, Blues og country. Erfaringer fra både live og studio spilling. Trenger flere utfordringer.
Heaven Duo

Duo

Heaven Duo

Hordaland

Variert dansemusikk til bryllup og fest!
MaleneVoice

Soloartist

MaleneVoice

Vestfold

??Vokalist / closet-singer som vil ut av skapet ??Kraftig stemme som kan bevege deg fra veldig lavt til veldig høyt. ??Perfeksjonist
Marius Jacobsen

Musiker, Musikkproduksjon, Opplæring (+1)

Marius Jacobsen

Oslo

Jeg er hovedsaklig vokalist, men spiller også litt gitar
Jeanette Susann

Cover, Soloartist

Jeanette Susann

Oslo

Sjangermessig allsidig og teknisk sterk sanger/vokalist i 20-årene med internasjonal sceneerfaring, som satser alt på musikken. www.jeanettesusann.com
Spillemann.com

Musiker, Musikkproduksjon, Opplæring

Spillemann.com

Oslo

Multiinstrumentalist, artist og spillemann innen folkemusikk, jazz og klassisk. Pianist, trekkspiller, fløytist, vokalist, komponist/ arrangør.
Eivind Nilsen

Soloartist

Eivind Nilsen

Oslo

Visesanger og gitarist med et øre for både tekst og melodi. Opptrer både med egne sanger og som trubadur med norsk- og engelskspråklige perler.
JOMAG

DJ

JOMAG

Rogaland

20 år gammel selvopplært DJ. Som er veldig interessert i musikk som skaper stemning og som spiller på følelser. Spiller mye innenfor EDM.
Bålfolket

Band, Gruppe

Bålfolket

Nordland

Vi er Ur i KultUR. Bålfolket henter lyd fra de tre stammene i Nord. Det Samiske, Kvenske og Norrøne. Du kan lett høre det arktiske i vårt uttrykk.
The Foe LaBlaque

Band, Cover

The Foe LaBlaque

Oslo

Americana/ køntriinspirert band basert i Oslo. Eget materiale og covere. Har ambisjoner om å få til et kult sound og spille gode konserter.
Pipe Lines/  ---co: Dag Rune Markeng

Band, Cover

Pipe Lines/ ---co: Dag Rune Markeng

Vestfold

Et av landets eldste pop/rock band STILL GOING. Eget proff PA / lys m/ egen teknikker. Fra Shadows-Beatles-Stones-Hep Stars-Pussy Cats-Status Quo osv
Tore Gustavsen

Lyd, lys, scene, Musikkproduksjon (+1)

Tore Gustavsen

Oslo

Lydtekniker og lyddesigner med bred erfaring innen musikk og teater med spesialitet på musikaler, livelyd og systemdesign.
Lyriaka

Gruppe

Lyriaka

Akershus

Lyriaka spiller til krampa tar deg. Latter og tårer for både lillebror bestemor. Sangtekstene er av ypperste klasse, skrevet av 1.-7.klasse.
Stone Cold Fire

Band

Stone Cold Fire

Østfold

Et voksent rockeband som leverer kjente og kjære coverlåter fra 80 og 90-tallet iblandet spenstige tolkninger av mer moderne musikk.
Basskraftverket Lydproduksjon

Lyd, lys, scene, Utleie

Basskraftverket Lydproduksjon

Hordaland

Et lite PA- og lydteknikkfirma i Nordhordland. Spesialisert på jazz og blues, men godt erfaren innen andre sjangre. Over 20 års erfaring som tekniker.
Silver Spoon

Band

Silver Spoon

Oslo

A band based in Oslo with international background. Acoustic, pop and rock music with a focus on telling stories..
Coveralls

Band, Cover

Coveralls

Vest-Agder

Coveralls, er et coverband fra Kristiansand bestående av 5 erfarne musikere som covrer kjente pop/rock/funk låter fra 60 tallet og frem til i dag.
292 aktører