Soloartist, Hordaland

Inge Iden

Profil opprettet 09.02.2020
Jeg spiller variert dansemusikk fra "de siste 4 tiår. Med keyboard og full backing låter det som et fullt band, men tar mindre plass.
Arbeidsområde
Hordaland, Rogaland, Sogn og Fjordane, Buskerud
Genre
Akustisk, Country, Pop

Om Inge Iden

Jeg spiller variert dansemusikk fra "de siste 4 tiår", for å bruke et slitt uttrykk. Med keyboard og full backing låter det som et fullt band, men tar mindre plass. Swing, disco, country, rock eller en vals ? Skulle du få lyst på en flat tango eller en smygende slowfox er det bare å spørre, så spiller jeg det.

Trubadur til et mindre lag eller arrangement ? Jeg tar med gitaren og spiller og synger. Dere kan selvsagt synge med.

Trenger dere Toastmaster ? Spør meg. Jeg har lang erfaring fra bryllup og diverse arrangement.

Musikken er innen de fleste stilarter. Pop, Country, Rock, Norske hits, swing/rock. Låtene er nøye utvalgt etter hva som har vært etterspurt tidligere. Jeg spiller kjente låter, men går ikke av veien, eller scenen, for å ta frem låter du trodde du hadde glemt.

Skulle du ønske det, kan jeg tilpasse kvelden til spesielle artister/epoker/tema, som for eksempel 50 tallet, 60-tallet, Elvis, Beatles, swing, country, eller andre musikkstiler.

Jeg har spilt rundt omkring på Vestlandet siden midten av 80-tallet. Som frontfigur og vokalist i «Bounty» reiste jeg rundt og spilte opp til dans på lokalet fra 1985 til 1989. Etter det reiste jeg rundt som trubadur, i tillegg til å spille dansemusikk i diverse private arrangement. Jeg har også opptrådt i Danmark, Skottland og Tsjekkia, i ulike private arrangement.

Gi din kommentar