Duo, Soloartist, Oslo

Doffe

Profil opprettet 22.08.2018
Doffe er en erfaren, trådløs showtrubadur som legger stor vekt på dans og allsang. Han er like mye mellom bordene som på scenen!
Arbeidsområde
Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold, Østfold
Genre
Akustisk
Lenker
Min hjemmeside
Facebook

Om Doffe

Doffe er en trubadur med mange års erfaring med live musikk, og flere hundre spillejobber i ryggsekken, som har tilholdssted i Oslo. Han har spilt på alt fra bryllup til pubkvelder, underholdning på visekvelder, firmafest, events, afterski, allsangaften, musikk-quiz og annet av musikalsk art, over hele landet.

Han er godt rutinert som trubadur, etter snart 15 år på veien, og over 35 år med musikk. Trubaduren Doffe er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på festen. Med trådløst til både gitar og mic, er dette en trubadur som er kjent for å tilbringe like mye tid rundt og oppå bordene, som på scenen.

Reportoaret er varierert, erfaringen bred, og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med.


Se mer, og også video(er) fra spillejobb, på https://www.youtube.com/channel/UC1Zt8dphfmjXOCuKcwxWILg?


Prisinformasjon

Pris vil variere, avhengig av sesong og kjørelengde, men ligger normalt på 6000,- for en kveld, inkludert kjøring, samt lyd og lys.

Gi din kommentar