5 følgere Følg 
Band, Gruppe, Nordland

Bålfolket

Profil opprettet 03.01.2015, sist endret 24.07.2015
Vi er Ur i KultUR. Bålfolket henter lyd fra de tre stammene i Nord. Det Samiske, Kvenske og Norrøne. Du kan lett høre det arktiske i vårt uttrykk.
Balfolket’s performance literally enchanted the festival space and beyond. Their sound is rooted in great depths and resonated in every listener, leaving a feeling of profoundness and enjoyment.

Daina Zalane
Ethno-Eco Festival SVIESTS
Cesis, Latvia Daina Zalane
Arbeidsområde
Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nordland, Nord-Trøndelag, Oppland, Oslo, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag, Telemark, Troms, Vest-Agder, Vestfold, Østfold
Reiseutgifter påløper
Genre
Akustisk, Alternativ, Eksperimentell, World. Verdensmusikk
Lenker
Hjemmeside
Facebook

Om Bålfolket

Bålfolket kanalisere lyd og musikk som kan være ei utfordring å kategorisere og bør kanskje oppleves før den kan forklares, og selv da kan det være en utfordring. Hvordan forklare med hjernen det hjertet ser og opplever? Felles er opplevelsen av å høre indiansk, samisk og annen etnisk musikk. Det kommer an på den som lytter og hvor hjertet befinner seg for øyeblikket. Anbefaler deg derfor å lytte til eksemplene vi har lagt ut.
Sammensetningen av såkalte "urinstrumenter"; Tromme, Didjeridoo og stemmen som eget instrument, lager en unik sound som appellerer til hjertet og det åndelige aspektet hos mennesker.
Bandmedlemmer

 LeNa Paalviig Johnsen - Vokal, Perkusjon, Trommer
 Bobby Dragonheart Kure - Vokal, Blåseinstrument, Perkusjon, Trommer, Annet
 Anita Dreyer - Vokal, Perkusjon, Trommer
 Kyrre Gram Franck - Vokal, Perkusjon, Trommer

Prisinformasjon

Ta kontaktGi din kommentar