Om Musikkplassen

Om musikkplassen


Musikkplassen.no er en åpen og gratis møteplass for hele musikkbransjen og alle musikkinteresserte. Vårt mål er å skape et komplett nettsamfunn for musikk-Norge. Musikkplassen.no eies og driftes av Musikkplassen AS.

Er du en aktør i bransjen har du på musikkplassen en perfekt mulighet til å presentere hva du/dere står for og komme i kontakt med etterspørrere av deres tjenester. En aktør i denne sammenhengen er alle som har noe å tilby innen musikkbransjen, enten det er på profesjonelt basis eller som amatør. Noen vilkårlige eksempler: trubadur, band, trommis, korist, reperatør, produsent, DJ, trommis, tilbyder av studiotjenester, utleier av lydutstyr, musikkbutikk osv.
Som aktør på musikkplassen kan du/dere:
  • Presentere deg/dere (eller ditt firma) ved å legge ut bilder, videoer, musikk, (konserter) og informasjon som vil være relevant for deres kunder, samt sette deg/dere selv på kartet.
  • Motta forespørsler og eventuelt anbud fra personer eller virksomheter som er interessert i dine/deres tjenester.
  • Få tilbakemeldinger på deres produksjoner i form av kommentarer og terningkast.
  • Legge ut konserter du/dere skal arrangere eller opptre på.
Dersom du ikke er en aktør (dvs. alt fra artist og DJ til utleier av lydutstyr) er det fremdeles mange tilbud på denne siden for deg;
  • Du kan du kjøpe og selge alt av musikkutstyr.
  • Du kan komme i kontakt med alle typer aktører innen musikkbransjen slik at du kan gjøre alt fra å booke et band til bryllupet ditt til å få reparert det gamle pianoet ditt.
  • Det er en oversikt over konserter og andre eventer slik at du kan få med deg hva som skjer i ditt område til enhver tid.

Lykke til og send oss gjerne en tilbakemelding dersom du mener noe mangler eller bør endres!

Gi oss tilbakemelding!

1 kommentar