Musiker søkes , Seriøst utøvende

Vokalist og låtskriver søker band


God dag,

Mitt navn er Lucas og jeg har et par demoer jeg jobber med å få ut. Jeg er en seriøst komponist, låtskriver, poet og sanger som har turnert i hele europa, canada, kina og india. Mitt stemmespekter er veldig stort, på linje med en opera sangers register og jeg liker å bruke det. Dette prosjektet vil uttryke seg som et solo prosjekt med meg som forteller av historier men jeg vil at alle skal få både rammer og frihet til å uttrykke seg i et gitt landskap, landskapet kan også rokkes ved så det dette med balanse mellom rammer og frihet som kan bli fint.

Fortrinnsvis så søker jeg trommeslager som kan takle veldig rolig og sensitivt spill samt mye energi til tider.
Gitarist som er god på soloer med sjel
Ståbass/bass alt ettersom hva de forskjellige låtene trenger
Keyboardist med fokus på grandpiano i forsetet, andre samples brukes ved ekstra behov.

Jeg skal legge ut sanger på Soundcloud så fort jeg har noe klart, i mellomtiden så kan jeg beskrive musikken så godt jeg kan.
Musikken er basert på sang og gitar og er noe jeg kaller for dyp og til tider energisk pop og vise sang, med innslag av opera, roots reagge uten at dette betegner lyden, innslag av jazz, storband, og ambient.

Enkelhet er stikkordet så ikke la deg forfjamse av at jeg nevner noen andre genre, de kommer ikke betegne essensen som skal være enkelt og med fokus på vokal og story. Jeg har en indre inspirasjon som skal ut.

Uttrykket skal være både stilfult og fargerikt med stor vekt på konsepter og kunstneriske uttryk både visuelt og musikalsk.

Jeg har ambisjoner om å nå så langt det rekker, hvor enn det går så lenge jeg som artist sammen med bandet trives i samspill.

Du må være klar for å spille for alt ifra 300 personer til 300 000, streame live konserter på nett, spille inn musikkvideo, være med på alt som er internasjonalt band trenger.

Det er nulltoleranse for røyking så lenge jeg er i nærheten.
Er du en musiker som liker et glass vin i ny og ne så er dette OK men jeg vil kreve fokus og edruelighet på hverdagsbasis. Du må være i en stabil livssituasjon og ha et oppriktig ønske om å spille på denne måten.

We're on a mission from God

mvh
Lucas


Kontaktperson:
Fryktelig
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
Fylke:
Akershus
Registrert:
13. mai (endret 27. mai)

Gi din kommentar