Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Musikere søkes til festmusikk-band


Steinkjer/Trøndelag

Er på utkikk etter musikere som ønsker å være med i et festband. Jeg har snart 30 år erfaring med band/trubadur og har god peiling på hva som er gangbart og som kan selges inn. Konseptet vil være en trio. Spiller selv keyboard, gitar og bass og trenger dermed trommis og gitarist eller bassist. Minimum er at alle synger/korer greit. Jeg er vokalist selv, men deler gjerne på oppgaven.

Genre er rocka festmusikk. Selv om det ikke skal være et danseband så må noen låter være dansbare. Det må også være Allsang og trøndersk/norsk festmusikk må være representert. Ellers kjente og kjære hits (Jovi, AC/DC, TNT, CCR, ZZ Top, Guns’n etc..) Ønsker du å spille Vikingarna, progRock eller speedMetal må du nok se videre. Til gjengjeld er dette snakk om bra betalte oppdrag.

Det er ikke nødvendigvis alfa og omega at du er mega-teknisk på instrumentet, da betyr det mer at du er ivrig og øver. Kvaliteten skal være bra. Erfaring og rutine er også en fordel, men alfa og omega er at man tar det seriøst. Det skal være moro, men også bra og seriøst. Ta kontakt for mer info

(nevnte jeg seriøst)

Genre
Akustisk, Blues, Country, Heavy Metal, R&B, Rock

Kontaktperson:
Roar
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
7724 Steinkjer
Fylke:
Nord-Trøndelag
Registrert:
26. feb (endret 08. jul)
Andre annonser fra denne profilen:

Gi din kommentar