Annonse

Musiker søkes

Keysperson søkes

Seriøst band søker rockepianist som også kan spille synth-stil. Vi spiller inn debutplata nå, og blir gitt ut på samler i februar. Full annonse/kontakt på https://www.facebook.com/NovichokProjekt.

Musikkgenre

Mer informasjon

Novichok Projekt er et ambisiøst hardrock-band som snart skal gis ut på plate for første gang. Vi jobber mot vårt første album, og er snart klare med EP og album. Bandet satser på å begynne å spille live så raskt som mulig. Vi er basert i Oslo, og øver på Carl Berner.

Vi søker derfor en kreativ og allsidig rockepianist som også har en forståelse av synth, gjerne særlig 80-talls synthpop. Vi liker å improvisere og jamme, og ser gjerne at du kan bidra med nytt materiale og nye ideer. Det er topp om du liker å knotte og leke med lyd. God feel og samarbeid er et must, og du kan helst noe grunnleggende musikkteori (av typen, vet du hva en ters er). Musikken vår er sjangerovergripende, fordi vi alle tar med oss våre egne referanser inn i musikken. Vi ønsker oss at du har en egen, unik stil som funker med soundet til resten av bandet. Og så må du være en ålreit person.

Noen praktiske ting: alle i bandet bidrar til å dekke husleia (300/mnd); du må ha eget utstyr. Du må bo i Oslo eller omegn. Vi øver hver tirsdag, og det forventes at alle kommer. Siden vi jobber med plate, kommer du til å måtte sette av noen kvelder innimellom også, og vi trenger at du er tilgjengelig og har tid til oss. Sceneerfaring er et pluss; vi er alle rutinerte musikere, og gleder oss til å spille ute. Vi har foreløpig en demo ute, den finner du her: https://soundcloud.app.goo.gl/jSuBn6ptL8dru39K7. Har du lyst til å komme og spille med oss, ta kontakt via Instagram (NovichokOfficial), Facebook (Novichok Projekt) eller på epost: thenovichokgang@gmail.com.


Bilder

Keysmannen vår slutta pga tidsmangel. Har du tid og lyst til å spille med oss?
Niko & Even
Ronni
Leadgitarist Mark

Kontakt

Kontaktperson: Novichok
Fylke: Oslo
By/sted: Oslo/ Carl Berner
Annonse opprettet: 02. Nov 2021 | Sist oppdatert: 02. Nov 2021