Annonse

Musiker søkes

Band søker Trommis

Vi er et hobbyband, som liker å spille ulike sjangre, og musikk som fenger og er gøy å spille. Det skaper alltid spilleglede og stemning. Men vi mangler en trommis, som vi trenger. Er det deg ?

Mer informasjon

Litt mer informasjon om oss:

I dag er vi 4 personer. Anette på sang, Mette på piano og synger. Ragnar som spiller både gitar og bass, samt Haavard som spiller mest bass og gitar. Ragnar og Haavard bytter på bass. Vi liker både friske sanger og rolige. Siden vi er et hobbyband, øver vi i kjelleren til Mette, som bor i Bærum. Så vi trenger en trommeslager, som du ser.


Av alder er Anette 32, Ragnar 33, Mette og Haavard 67 (..., men vi har spilt siden vi var 20). Vi øver sammen normalt hver uke (2.uke), litt avhengig av jobb og andre aktiviteter. Nå er vi jo litt forbi den værste corona-tiden, så vi starter opp igjen i september.


Vi har spilt lite ‘ute’, men i et bryllup og en hjemmekonsert for venner i det siste årene. Om det blir mer ‘ute’ er det nok i sammenheng med folk vi kjenner eller kommende brylluper for våre barn eller annet som vi synes er gøy.


Synes du dette kan være interessant å snakke videre om, så ta kontakt, for vi er svært åpne om det som er interessant å øve, spille og vise fram for andre. Alder er jo ingen hindring for å ha det gøy og artig musikalsk. Spent på å høre fra deg.

Fra opptreden i bryllup

Kontakt

Kontaktperson: Haavard
Fylke: Oslo
By/sted: Bærum/Oslo
Annonse opprettet: 07. Sep 2021 | Sist oppdatert: 07. Sep 2021