Annonse

Musiker søkes

Sister Ray trenger trommeslager

Sister Ray spiller rock-og folk, inspirert av mye gammelt og noe nytt. Vi ser etter en trommeslager som har lyst og mulighet til å øve ofte. EP skal spilles inn i løpet av sommeren.

Musikkgenre

Mer informasjon

Sister Ray jobber med flere låter som forhåpentligvis kan spilles inn ila. sommeren. Planen er å få satt igang med spillejobber så fort landet åpner opp igjen.


Vi befinner oss i rock-folk/alternative landskapet (selv om sjangere ikke alltid sier så mye) og liker naturlig «vindskjev» musikk ala Crazy Horse og the Band. Sjel og ånd er viktigere enn perfeksjonisme. Vi er ute etter å skape et organisk lydbilde, inspirert av spillestilen til band fra det gode 1960-og 70-tallet, samt annen musikk spilt i samme ånd fra nyere tid. Vi etterstreber å skape et dynamisk, åpent, flytende og intutitivt samspill i musikken vår, i motsetning til et mer generisk/oppskriftsmessig og tettpakket uttrykk slik vi mener mye musikk innen pop/rocken har blitt produsert og innspilt de siste tiårene (mye av det som til slutt ender opp på radio). Dette gjelder både for arrangementet og produksjonen av musikken, der vi vil ha luft og dynamikk i lydbildet. Om en sang passerer 3-minuttersgrensen og man gir rom for litt intuitiv musisering, mener vi dette ikke er en svakhet. Musikken må få puste.

Diverse inspirasjonskilder: Neil Young, Velvet Underground, Bob Dylan, The Band, Tom Waits, the Kinks, Fleet Foxes, Jonathan Wilson.


Ta kontakt med

Espen: espenbroch@gmail.com Tlf. 979 73 839

eller

Tor: Tor.a.svendsen@gmail.com Tlf. 411 44 584

IMG-4265

Kontakt

Kontaktperson: Tor Arne
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 15. Mar 2021 | Sist oppdatert: 15. Mar 2021