Annonse

Musiker søkes

The Red Current søker trommeslager med base i Oslo

Dyktig og dedikert trommeslager søkes til et spennende og fantastisk band med base i Oslo.

Musikkgenre

Mer informasjon

Trommeslager søkes


The Red Current er et Osloband med dype røtter i et vidt spekter av sjangre gjennom tidene, og lang fartstid som musikere, låtskrivere og plateartister i forskjellige sammenhenger.


Vi består i dag av Rafael Berg (vokal, 46 år), Øystein Ange (gitar, 45 år) og Bjørn Løkling (bass, 38 år). For tiden øver vi regelmessig på Øvingshotellet i Trondheimsveien 2.


Repertoaret er bygget opp av egenkomponert materiale som gjerne kan beskrives som mangslungen, voksenungdommelig, følsom og leken kunstrock. Vi er influert av et vell av artister fra fortid og nåtid, og kanskje særlig av folk som David Bowie, Elvis Costello, Beach Boys og Daniel Johnston. Som trio har vi til nå delvis støttet oss på elektroniske backingtracks arrangert på MacBook.


Nå ønsker vi å inkludere enda en dedikert broder i ånden i form av en dyktig trommeslager som vil være med å ta bandet inn i studio, opp på scenen og ut i verden. Stikkord til noen egenskaper vi setter pris på er som følger: Låtfokusert, dynamisk, samarbeidsvillig, løsningsorientert, satsningsvillig, strukturert, allsidig, tålmodig, lidenskapelig, fjellstø, lyttende.


Les mer om bandet på denne siden og send PM med tanke på videre avtale:


https://www.facebook.com/TheRedCurrent/

Rafael Berg (vokal, 46 år), Øystein Ange (gitar, 45 år), Bjørn Løkling (bass, 38 år)

Kontakt

Kontaktperson: Øystein
Fylke: Oslo
Annonse opprettet: 04. Nov 2020 | Sist oppdatert: 04. Nov 2020