Musiker søkes , Seriøst utøvende

The Red Current søker trommeslager i Osloområdet.


Vi er et rockeband med dype røtter i et vidt spekter av sjangre gjennom tidene, og lang fartstid som musikere, låtskrivere og plateartister i forskjellige sammenhenger.

Vi består i dag av Rafael Faustus Montanus (vokal, 46 år), Øystein Ange (gitar, 45 år) og Bjørn Løkling (bass, 38 år). For tiden øver vi regelmessig på Øvingshotellet i Trondheimsveien 2.

Bandet har inntil nylig vært aktive som duo på Oslos rockescener, støttet av akkompagnementer på MacBook. Aktuelt repertoar av egne produksjoner teller i skrivende stund et tyvetalls låter. Stilen er helhetlig og særegen, men påvirket av en rekke subsjangere som for eksempel art rock, experimental rock, progressive rock, psychedelic rock, hard rock, soft rock, indie rock, alternative rock, glam rock, jazz rock, funk rock, power pop og new wave.

Nå ønsker vi å inkludere enda en dedikert broder i ånden i form av en dyktig trommeslager som vil være med å ta bandet inn i studio, opp på scenen og ut i verden. Les mer om bandet på denne siden og send PM med tanke på videre avtale:

https://www.facebook.com/TheRedCurrent/

Genre
Alternativ, Eksperimentell, Funk, Glam, Indie, Jazz, Pop, Prog, Rock

Kontaktperson:
Øystein
(Logg på eller registrer deg for å se e-post og mobil)
Postnr/sted:
0561 Oslo
Fylke:
Oslo
Registrert:
04. feb