Band, Cover, Gruppe, Soloartist, Møre og Romsdal

Eric & The Horsemen

Profil opprettet 18.11.2019
Eric & The Horsemen er et lovende band med en forkjærlighet for klassisk rock. Bandet kan alltid garantere mye tilstedeværelse og en god atmosfære.
Arbeidsområde
Akershus, Møre og Romsdal, Oslo
Genre
Akustisk, Indie, Punk, Rock
Lenker
Spotify
Facebook
Youtube

Om Eric & The Horsemen

Eric & The Horsemen er et lovende rockeband bestående av fem menn, med en snittalder på 20 år. Tross den unge alderen har bandet opparbeidet seg et bra lokalt omdømme og mye erfaring. Bandet er basert i Ålesund, men har også regelmessig i Oslo av ulike årsaker, og er åpne for oppdrag over hele landet. Med 3 deilige gitarer, funky bass, trommer som svinger og en særegen vokal kan Eric & The Horsemen alltid garantere stor lyd og en fantastisk opplevelse. 


Eric & The Horsemen opererer innenfor klassisk rock, alternativ og punk. Gutta fokuserer hovedsaklig på egenskrevet musikk, men har stor variasjon i løpet av et show, med blant annet covers av band som The Rolling Stones, Queen og Jimi Hendrix. 


I oktober 2019 slapp bandet sin debut ep "Falling for Heartbreak". Før slippet hadde bandet et spennende år med opptredener på barer, festivaler og andre arrangementer. 


Navnet Eric & The Horsemen kommer av den bibelske referansen til "The four horsemen of the apocalypse".   


 
Bandmedlemmer

 Eric Solheim - Vokal, Gitar, Piano
 Nico Raths - Trommer
 Mathias Sørli - Gitar
 Simon Brune - Vokal, Bass
 Jonas Gamlem - Gitar

Prisinformasjon

Prisen er alltid diskutabel, og vil selvsagt variere utifra blant annet reisekostnader, hvilket arrangement det er og hva slags utstyr vi selv må oppdrive. 

I utgangspunktet er der satt en estimert pris på 4000.   
Gi din kommentar