Soloartist, Hordaland

Rey Larsen

Profil opprettet 24.04.2019
Artist, gitarist og sanger med utgitte 28 enheter av album, EP og singeler med hovedsakelig eget materiale. Sammenslått til genre av World musikk.
Arbeidsområde
Hordaland
Genre
Folk, Gitar, Rock, World

Om Rey Larsen

Eg begynte som lead gitarist i et nesten reint familieband på begynnelsen av 80 tallet. I 84 anskaffet eg min første 4 spors Tascam opptaker, og begynte da på den lange veien med komponering og innspilling av mine gitar låter. Disse var ment som demoer i førstningen av, men blei etter kvart gitt ut album for album. Det var umulig å leve ute på landet uten noko støtte ordning, og i tillegg kunne dekke dyre studiokostnader til ein så påstrømmende produksjon av musikk.. så,

I 1995 starter eg Hr. Larsen Music og investerte i nytt digitalt studio, da 8 spor, og nye og gamle produksjoner ble pompet ut i CD format fram til 2010. Da nettstrømming blei et nytt vei skille for utgivelse av musikk, tok også utgivelsene av fra dette året, og har i dag 28 album, inkludert EP er og singler med hovedsakelig egen komponert musikk. 

Musikken varierer over så mange forskjellige sjangrer at eg har slått den sammen til ein kategori av World Music. Ein stor del av den er også instrumental, der mitt brede virkefelt som gitarist har lokket meg til fri utfoldelse og store variasjoner. Dette har nok vært grunnen til at variasjonen har vært så stor, med den barnlige gleden av å experimentere og utforske nytt musikalsk landskap.

Mitt sterke engasjement og aktiva vedrørende  mennesket i samspillet med skaperverket, har ledet meg til igangsetting av mitt 23 album, som eg vil kalle «1», og indikerer ein ny start. Det synlige behov for bevissthet av at me som mennesker i dag står med nye utfordringer, der forsoning og enhets tanker blir veivisere der før splittelse og egen vinning var maler for lykke.

Ny sang; It’s Coming Around The World.. we are only One 
Prisinformasjon


Gi din kommentar