Soloartist, Akershus

Ivar Fritjof Hansen

Profil opprettet 02.10.2018, sist endret 18.03.2019
keyboard artist som lager ambient og new age musikk ,Ønsker gjerne å komme ut å spille for publikum.
Har brukt dette label siden 2008 har laget i alt 5 album. Velkommen til å lytte

Har også fått mastret to plater i Jukejoint studio Notodden. platene mine heter A new diresction og On the way Ballademaker ivar62@gmail.com
Arbeidsområde
Akershus, Buskerud, Oslo, Vestfold
Jessheim, Tønsberg Drammen,Oslo
Genre
Alternativ, Eksperimentell, Elektronisk, Indie, Soul, Trance, Piano. operer i de områdene jeg har oppført, med da fokus på ambient og new age.
Lenker
Hjemmeside http://www.ballademaker.com
Soundcloud
Ballademaker/Ivar F Hansen
Artist side

Om Ivar Fritjof Hansen

Mann 56 år. Lærte piano da jeg var 9 år,og har siden spillt piano. men har da utviklet å gå over til keyboards og software,som i dag brukes daglig i eget studio. Bor  I Eidsvoll, Mitt profesjonelle yrke er psykiatrisk Hjelpepleier  ,jobber daglig på et DPS på Jessheim. Musikk er min store hobby.

Bruker i dag av gigs: korg karma  korg kronos x 88  roland xp80  software er logic 9  og omnisphere 2.  og rmx .

Jobber mye med å sette sammen rett lyd, for å få frem rett stemning ,som jeg ønsker publikum ,skal få del i. 

Piano er mitt hoved instrument, og vil alltid være det. laget et konsert konsept som heter  En reise i lyd og stemning. Skal ut live å presentere dette. Lager også en live konsert fra eget studio.

?

Er glad i å ta bilder, gå turer, se gode filmer, Kose meg med god mat, fyr i peisen, se på Måneskinn. Glad i å gå på ski. Glad i kona mi:)
Bandmedlemmer

 ivar Fritjof Hansen/Ballademaker - Keyboard
Er meg som keyboardist artist, som skaper og lager Ambient og new age på keyboard. lager stemningsmusikk,viktig å skape et godt musikalsk rom for mine lyttere. Jobber mye med lyd ,og å få frem rett stemning. laget 5 album ,skal begynne på mitt 6..

Prisinformasjon

Hei   jeg underviser i piano og synth, Tar kr 450 pr klokketime.  850 kr tar jeg for et 4 timers seminar ,med fordypning i teknikker, note lære ,akkord lære. Tar elever fra 15 år og oppover, Elever som begynner fra helt nybegynner til viderekommende, el de som vil ta opp igjen å spille. Man kan ta med egen musikk da musikkhefter.  ,med sanger en vil lære seg.  Man kan også få innblikk i å bruke daw. lage musikk på pc.  ,for å lære arrangement.  Hvordan bygge opp en låt. 

?

Alle nye er velkommen.  ,Bor i Eidsvoll. Man får tak i meg pr mail  ivar62@gmail.com  el legg igjen en sms på 91630445


Seminaret holdes lørdager.  

Gi din kommentar