Band, Gruppe, Hordaland

St. Bennett's

Profil opprettet 07.03.2017
Alternative rockekvartett iført i tematisk bekledning, gir deg energiske, melodiske skildringer fra sitt fiktive univers. http://www.stbennetts.com/
Gjengen i St. Bennett's har jeg vært heldig å fått oppleve flere ganger, og med det fått sett en brå utvikling både scenetilstedeværelse og låtmateriale. Booket dem inn til et arrangement jeg er medstyrer i, som var sist gang jeg så dem live. Konserten var stilfull og 100% gjennomført og ekte! Frontmann og vokalist Eivind, har en stemme med en sårbar sjel og helhjertet lidenskap. Disse gutta har stort potensiale, og har utvilsomt mye å by på! Vidar Seljen Melby
Arbeidsområde
Hordaland
Genre
Alternativ, Gitar, Indie, Rock. En teatralsk lidenskapelig rød tråd vil være et gjennomgående tema når du ser St. Bennett's unike energirike prestasjon.

Om St. Bennett's

St. Bennett's

Alternative rockekvartett iført i tematisk bekledning, gir deg melodiske skildringer fra sitt fiktive univers. 

HjemmesideFacebook, Soundcloud, Instagram


St. Bennett's leverer rå, lidenskapelige opptredener som bare kan oppleves. Med planlagt sjangervariasjon, setter St. Bennett's sitt fulle fokus på totalopplevelsen. Hvor dramaturgien, historien og energien er i senter av musikken.


St. Bennett's har spilt på blant annet USF Verftet, Kvarteret, Hulen, Apollon, Garage, Lille Ole Bull, Microbryggeriet Zachen, Madam Felle og Verkstedshallen i Trondheim.


"Gjengen i St. Bennett's har jeg vært heldig å fått oppleve flere ganger, og med det fått sett en brå utvikling både scenetilstedeværelse og låtmateriale. Booket dem inn til et arrangement jeg er medstyrer i, som var sist gang jeg så dem live. Konserten var stilfull og 100% gjennomført og ekte! Frontmann og vokalist Eivind, har en stemme med en sårbar sjel og helhjertet lidenskap. Disse gutta har stort potensiale, og har utvilsomt mye å by på!"

-Vidar Seljen Melby, Monday Night Live, Bergen, 2017







Gi din kommentar