REGISTRER ANNONSE

Musiker søker musiker på Musikkplassen

117 annonser
  side 1 av 7  
Trommeslager søker band
Ny

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Trommeslager søker band

Oslo

I går (endr.)
Jeg er en trommis med erfaring fra ulike band. Har bred erfaning men preferansene er funk/rock/fusion/prog eller hard elektronica. Dere må ha tid og vilje til å satse på noe som duger på scene. Jeg har bikket 50 men er stadig like leken (og småsint) bak trommene, bryr meg lite om andres alder, så lenge de er åpne for nye ting. Småklipp med ulike band ligger <a href = "http://bit.ly/2tnPqGD">her</a>.
Starte band/Jamme/Spille inn sanger
Ny

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Starte band/Jamme/Spille inn sanger

Rogaland

21. jul
Er en 22 år gammel trommis fra Rogaland. Har spillt trommer av og på i over 10 år. Ønsker å spille i band. Hovedsaklig ha det kjekt og ha et bra samspill. Spiller litt gitar også, så kan være med å eventuelt skrive sanger/lage riff. Liker for det meste Rock og Metal, men er med på det meste så lenge det er kjekt. Noen med erfaring som kan være ledende i gruppen er foretrukket. Dyktig, låtskriver, intiativ, likesinnet, dårlig/god humor, samme musikksmak. Beskriver disse stikkordene litt av deg er det bare å ta kontakt! Om alt klaffer er jeg med på å gå "next level".
Vokalist søkes til metallband fra Fredrikstad

Musiker søkes , Hobby/fritid

Vokalist søkes til metallband fra Fredrikstad

Østfold

16. jul
Vokalist søkes til metallband fra Fredrikstad. Vi er 4 kællær i alderen 36-46 år, men er ikke opptatt av alder så lenge vi trives sammen og du har sluttet med bleie. Bandet ble startet i November 2015, men hver og en av oss har mange års erfaring med band. Vi har eget flott lokale i Fredrikstad med det meste av utstyr, også mulighet for innspilling. Vi består idag av 2 gitarister, 1 bassist og 1 trommis. Vokalisten vi jakter på bør gjerne ha erfaring med band, ihvertfall ha erfaring med å lage tekster og vokallinjer. Vi har ikke satt fast bestemt på hvordan vokal vi ønsker, bare det låter tøft sammen med musikken. Det kan godt være kvinnevokal, mannlig vokal, screamvokal, cleanvokal osv osv....Musikktypen vi spiller er litt vanskelig å sette navn på, men det er ikke Death Metal, Ikke Trash Metal, ikke puddel Metall....det er ganske melodiøs metall med trøkk og noe tekniske elementer, setter vi sammen med dem 3 nevnte sjangrene og kvitter oss med puddel metallen så er vi kanskje noe i nærheten ;) Uansett! Du bør like metall å ha lyst til å stå på scenen å tilbringe litt tid i studio etterhvert som ting begynner å bli klart til det. Vi øver fast 1 dag i uka, og det er ønskelig om du også har muligheten til det. Høres dette interessant ut så ikke nøl med å ta kontakt på tlf 90918204 eller mail fredaern@hotmail.com
Don K. Grimm looking for people to...

Musiker søkes , Seriøst utøvende

Don K. Grimm looking for people to...

Akershus

14. jul (endr.)
...Play live. 1 Bassplayer 1 Female vocalist We have a gig coming up at a local fare (18/8) and hope it to be the first of many. Some more gigs in the works, but with no band its hard to book them. We play Acoustic pop (rock, jazzfusion, 6/8s) music in the style of Dave Matthews, Crash test Dummies, Elliot smith, Damien Rice and more. We have 9 songs and ready to go Live. We hope to record a proper Demo as soon as possible. We are Don K. Grimm on guitar & vocals and Master drummer T. on drums and perc. We play our instruments all day everyday. We are looking for a Bassplayer bassplayer. Also looking for a female Co/bck Vocalist. We are up and down 30 and you are just as old as you want to be. Rehearsing in Bjørkelangen during summer. Also possible to rehearse in Fetsund or Lillestrøm after summer. People say they like the Music, but then people says alot of things. Needs to be played live. Send us a few lines and we send back some recordings. Kind Regards Don.
gitarist/trommist søker etter andre

Musiker søker andre , Hobby/fritid

gitarist/trommist søker etter andre

Østfold

13. jul
Hei! jeg er en gutt på 17 år som holder til i Østfold. Jeg spiller gitar og trommer, og driver med synging i tillegg til dette. Jeg leter etter andre folk som vil starte et brutal slam death metal band. Jeg er selv inspirert av vulvodynia, analepsy og kraanium. Jeg har spilt gitar i 6 år og trommer i 2 år. Jeg vil helst spille gitar, men finner jeg ikke noen som spiller trommer så kan jeg gjerne gjøre det istedenfor. Jeg trenger en gitarist, trommist, bassist og en vokalist. Alder spiller ingen rolle.
Gitarist søker noen å spille med

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Gitarist søker noen å spille med

Hordaland

08. jul
Hei. Jeg heter Daniel og spiller gitar. Er 33 år og bor i Bergen. Har spilt gitar i mange år, men er en stund siden jeg har spilt med andre. Så jeg er litt rusten. Musikk som jeg liker er blues og rock. Men er åpen for andre sjangre. Artister jeg liker er bla. Elmore James, Muddy Waters, Stones, Faces, Dylan, tidlig Rod Stewart med mange flere. Ta kontakt :) Tlf: 951 08 501 Mail: daniel_angeltvedt_j@hotmail.com
Voksen gitarist ønsker kontakt med andre musikere.

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Voksen gitarist ønsker kontakt med andre musikere.

Hordaland

08. jul
Jeg er en voksen mann som spiller gitar (rytme og bass). Er ung i sinnet og liker det meste innen musikk. Spilte i band på 60- og 70-tallet og ønsker nå å bruke mer tid på musikk igjen. Ønsker kontakt med andre "godt voksne" musikere for jamsessions mm.Har eget fotostudio som kan benyttes til øvingslokaler.
Kvinnelig vokalist søkes

Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Kvinnelig vokalist søkes

Oslo

06. jul
Hei, I am a Music Producer/ Song Writer based in Oslo. I am currently writing some new songs in the Electro Pop / Urban / Conteporary Pop genre. I am looking for a female vocalist to collaborate / sing / co-write. Looking for someone who is open minded, versatile and willing to experiment. If you can help write English lyrics it will be a bonus :) Tusen Takk.
Søker ett band å spille i

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Søker ett band å spille i

Østfold

30. jun
Hei jeg ser etter ett band å spille i, jeg spiller keyboard og synger. Har spilt i band før. Går også på musikkskole for å lære enda mer. Ta kontakt da vel. Jeg bor i Østfold Hilsen Silje
Vokalist søker andre med musikkinteresse i Oslo

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Vokalist søker andre med musikkinteresse i Oslo

Oslo

27. jun
Jeg er en jente, bosatt i Oslo nærmere bestemt grunerløkka, 25 år som liker å spille gitar og synge. Jeg søker band/gitarist/pianist/ noen som vil spille med meg.
Gitarist søker Band/Spillebuddies i Bergen

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Gitarist søker Band/Spillebuddies i Bergen

Hordaland

25. jun
Hei, Jeg er en 27 år gammel mann som nettopp har flyttet til Bergen fra Stavanger grunnet jobb. Jeg søker band og/eller nye musikkprosjekter, alt av interesse. Jeg har tidligere erfaring fra band og har spilt gitar i godt og vel over 10 år. Jeg har også en god del erfaring som trommeslager. Jeg driver også med musikkproduksjon på hobbybasis, såkalt "hjemmeproduksjon" av alle mulige slag. Jeg er veldig glad i improvisasjon og dynamikk, liker melodiøse låter innen alt fra rock, pop, jazz, funk til elektronisk musikk av ulike slag. Jeg er veldig lite sjangerbestemt. Ta kontakt om du har ledig plass i band, er en artist som ønsker musikere, en artist som ønsker å produsere låter, eller bare vil jamme en kveld :) Vh. Thim
Trommis/vokalist søker band

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Trommis/vokalist søker band

Vest-Agder

23. jun (endr.)
Jeg er en mann på 26 år og jeg er på jakt etter noen å spille sammen med. Som trommis har jeg spilt siden jeg var liten, og holder meg for det meste innenfor rock/metal genren, men spiller alt mulig, så lenge jeg har det gøy. Har også sunget hele livet, og vært i diverse kor rundt omkring. jeg har et vidt spekter, D.V.S at jeg kan gå relativt dypt i toneleie, men også ganske høyt. jeg har spilt i flere band, men har endt opp med å flytte ifra eller at ett eller flere av bandmedlemmene har flyttet.
Wet Rose fra Skien søker bassist!

Musiker søkes , Hobby/fritid

Wet Rose fra Skien søker bassist!

Telemark

21. jun
Vi er et metal band fra Skien som søker en fast bassist. Sjekk ut vår råmikset mashup av vår første EP.
WANTED musicians in Ålesund

Musiker søker andre , Profesjonell

WANTED musicians in Ålesund

Møre og Romsdal

20. jun
Hello everyone! I'm looking for musicians in Ålesund to perform my songs with me. In plans: recordings, making videos, participating in contests and concerts and more. Style of music is different kinds of pop (with a bit of rock and electronic depending on a song). I'm writing songs and singing them. Examples can be found on my SoundCloud profile https://soundcloud.com/angelinanordy but I have much more songs and ideas in progress. I'm looking forward to get answers from: -guitarist -bass -drummer -keys If you know someone who can be interested - don't be shy and contact me or give my contacts. Age and gender doesn't matter. Thank you for your attention ;)
Trommis søker band Bergen

Musiker søker andre , Hobby/fritid

Trommis søker band Bergen

Hordaland

18. jun
Trommis på 30år søker band til og spille sammen med og utvikle meg. Gikk på trommeskole i 5 år i barndommen, er nok litt rusten men har godt gehør og bra rytme. Liker rock sjangeren best. Er gjerne med videre om ting klaffer! Store forbilder er fks : Seigmen, Gåte, Billy Talent, Papa Roach, In Flames m.m
Fresht band søker fresh muskier

Musiker søkes , Hobby/fritid

Fresht band søker fresh muskier

Oslo

I går (endr.)
Vi er bandet Espen A! I flere år har vi jobbet med å prdousere egen musikk med en indie rock vibe. Nylig mistet vi vår trommis og søker derfor et nytt menneske som kan bringe musikken vår til nye rytmer. Vi ble akkurat ferdig på videregående og lager musikk som gjerne appelerer til vår generasjon, så om du er mellom 16-23 og kan relatere; Er det kanskje akkurat deg vi leter etter! Liker du Kaja Gunnufsen, Razika eller Jokke (+ band), eller liker du å eksprimentere med flere sjangre? Then give us a call/melding/slide into our dm´s. Hvis du vil se at vi ikke er skumle, kan du søke oss opp på facebook; Kristine Holmen, Matilde Aurora Lærum og Sunniva Nøsterberget.
Gitarist søker spilleoppdrag og band.

Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Gitarist søker spilleoppdrag og band.

Akershus

16. jun
Voksen og erfaren gitarist fra Romerike søker enkeltstående oppdrag, vikariater eller fast band. Ønsker da fortrinnsvis band med spilleoppdrag, og de fleste stilarter er innafor. Er kreativ i stilen, og korer bra. Har PA...
Vokalist søker band

Musiker søker andre , Seriøst utøvende

Vokalist søker band

Akershus

15. jun
En mannlig vokalist på 27 år fra Vestby, Akershus Søker band eller andre musikere til å starte band. Søkes gjennom Follo områdene, Moss og også i Oslo vis det er mulighet Er sanger, låtskriver og rytmegitarist. Spiller mest innenfor musikksjanger: Punk, Grunge, Folkrock, indierock og metal. Men er åpen for andre sjanger. Er mer vokalist enn gitarist. Synger og skriver låter på norsk og engelsk. Gjør audition vis det kreves Send meg full info om e-post eller tlf-nr. Om du vil kontakte meg Min youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCrE2sP_SMjDgsxzRIqkL1Cw Min soundcloud-kanal: https://soundcloud.com/aleksander-finstad
117 annonser
  side 1 av 7